Adriana Sage

Adriana Sage 1980-ban született Kaliforniában és 19 éves korában kezdett el pornózni. A csaj eleinte csak aktfotózást vállalt be, de hamar beszippantották a felnőtt filmesek. Már többször is próbálta abbahagyni a szakmát, de mindig visszatért a könnyen szerezhető pénz miatt. AVN-díjat még nem nyert, de már jelölték 2005-ben egy szóló jelenetéért. 

Adrianna Faust

Az 1988-ban született Adrianna Faust 2006-ban forgatta első felnőtt filmjét. Igazi hardcore színésznő, nem igazán mond nemet a rendezők kéréseire, szinte mindent bevállal. 

Avy Lee Roth

A spanyol származású pornószínésznő 1979-ben született, és bevallottan szexmániás. Ez a nevével fémjelzett filmeken is látszódik, mind mennyiségben, mind minőségben: 300 produkcióban szerepelt, állítólag a legtöbb esetben van orgazmusa. 

Eva Angelina

Az 1985-ben született latináról már írtunk korábban is: az egyik legjobb testű nőként tartják számon a pornószakmában. Róla annyit érdemes tudni, hogy már 13-14 évesen leforgatta az első pornófilmjét - otthon. 

Jenaveve Jolie

Jenaveve Jolie 1984-ben született, mexikói származású. Mielőtt 2004-ben elkezdődött a filmes karrierje, pincérnőként dolgozott. Azóta több mint 400 produkcióban láthattuk, tehetségét viszont még nem díjazták az AVN-en, csak jelöléseket kapott szinte minden évben.