Bár messze már a 90-es évek, abban az időszakban olyan nevek jelentek meg a pornóiparban, akiket mai napig emlegetnek a férfiak. Most összegyűjtöttük az öt leghíresebb csajt közülük, érdemes rájuk nézni.

Asia Carrera

Az 1973-ban született félvér pornós anyja német, apja japán. Róla azt híresztelik, hogy azért olyan gyorsak az ujjai az ágyban, mert gyerekkorában zongorázni tanult. Asia Carrera eszére sem lehetett panasz, 156-os az IQ-ja, ösztöndíjjal felvették a Rutgers Egyetemre, amit viszont sosem fejezett be, mert beszippanította a pornóipar. A kilencvenes évek egyik legsikeresebb pornószínésznője, csaknem 300 filmet forgatott eddig.

Jenna Jameson

Jenna Jameson 1974-ben született és 1993-ban csöppent a pornóiparba. Minden idők egyik legnépszerűbb pornósának tartják, és korábban az egyik leggazdagabb is volt. Több mint száz millió dollárt halmozott fel, amit visszavonulása után el is vert jó hamar. Nemrégiben visszatért, a pletykák szerint azért, mert már nem maradt neki kenyérre se.

Jill Kelly

Az összesen mintegy 400 filmet forgatott Jill Kelly 1971-ben született és 13 évig szórakoztatta a férfiakat. 2006-ban szerelt le, és addig szinte minden műfajban szerepelt. A pornós a CIA-vezér bukásából szépen profitált, sokan összekeverik ugyanis a David Patraeus amerikai tábornokot lejárató Jill Kelley-vel. Emiatt ötször annyian veszik filmjeit.

Julia Ann

Julia Ann 1969-es születésű kaliforniai pornós. 1993 óta pornózik, korábban profi sárbirkózó volt. Ott figyelt fel rá egy ügynök, aki jóval több pénzt ajánlott neki, mint amit addig bármikor is megkeresett. Egy leszbikus jelenettel kezdte, de később mindent bevállalt.

Tera Patrick

Tera Patrick idén 37 éves, édesanyja thai származású, azért az egzotikus külső. Először nővérnek tanult, majd diplomát is szerzett mikrobiológiából. A kilencvenes években mégcsak soft pornózott, a keményebb pornóba igazából csak a kétezres években kóstolt bele. A legokosabb pornósok egyikeként tartják számon.