Valódi női ejakulációt akar látni? Akkor mindenképp Cytherea nevét keresse majd az interneten. A csaj 1981. szeptember 27-én született és arról ismert, hogy képes spiccelni aktus közben, ráadásul nem is akárhogy. A pornós nevét a szerelem, szépség és zene görög istennőjéről kapta. Szexkarrierje 2003-ban kezdődött, és több, mint 350 filmben szerepelt, az első jelenete Tyce Bune pornóssal volt.

Elegant Angel volt a producere azoknak a sorozatoknak, amiben debütált, mint "Squirtwoman". Ő nyerte el a 2005-ös legjobb új felfedezett díját az AVN-en. Ugyanebben az évben debütált táncosként a Gentleman clubban, Charlotte-ban. 2012-ben Cytherea az Ideal Image managementtel aláírt egy képviseleti szerződést, és közel négy év kihagyás után visszatért egy rövid etapban az iparba.

Saját produkciós cége Cytherea Productions névvel futott. Tévéshowkban szerepelt, leginkább a HBO/Cinemax sorozataiban: Sex Games, Vegas, Playboy TV éjszakai hívások, és vendég volt Tom Leykis és The Howard Stern Showban is. Egy ipari rádió- és beszélgetős műsort is vezetett Los Angelesben, California csak úgy hívta, hogy a Puncinedv istennője. A honlapja szerint a műsort törölték 2006-ban, és Cytherea táncosként lép fel. Több kisebb szerepe volt filmekben, például a Tumbling After című thrillerben, és a 2005-ben a kábeltévés sorozatban, a Sex Games Vegas-ban is feltűnt.