horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Íme, az egyik legmenőbb ausztrál pornós

2014.04.29. 21:26

Kiki Vidis 1989-ben született Ausztráliában. Pályafutását 2008-ban, 18 éves korában kezdte. A felnőtt filmek világában Kiki Vidis a legsikeresebb ausztrál pornósztár a 2008-as karrierjének kezdete óta. Az első évében, amikor a Vivid megjelentette Kiki első jelenetét, máris jelölték az AVN Awardson Las Vegasban a "Legjobb felfedezett" díjra. A csaj szerepelt a 60 perc Ausztráli című műsorban, különböző rádiós talkshowkban, megjelent több, mint 100 felnőtt filmben, és a saját tévés valóságshowjának a főszereplője a Playboy TV-ben, aminek a címe "Kiki amerikai kalandjai" volt.

Férfimagazinok címlapján meztelenül pózolt az anyukájával és a nővérével együtt. A családja teljesen támogatja a karrierjét, amíg ő biztonságban érzi magát és boldog. 2014-ben pornósztárként egyedül Kiki Vidis -t említették meg a 25 legmenőbb híresség között a People magazinban, és a legmenőbb pornósztárnak is őt választották a Picture magazinnál.