horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ez a pornós csaj hiányzik legjobban a szexiparból

2014.05.09. 20:42

A bögyös, szép és formás, 167 centi magas barna Alicia Tyler Santa Barbarán, Kaliforniában született Danielle Nicole Porter néven 1985-ben. Vegyes Puerto Rico-i és afroamerikai származású szülőkkel rendelkezett. Tyler a felnőttiparban sztriptíztáncosnőként kezdte, 20 éves korában, 2006-ban kezdett kifjezetten kemény pornókban szerepelni, olyen cégeknél, mint a Vivid, Evil Angel, Hustler, New Sensation, Red Light District. Különös ismertetőjele, hogy egy japán szépségszimbólum tetkó volt a jobb csípőjén, a nyelvében, köldökében és a jobb orrlyukában pedig piercinget viselt. A csaj egy rövid időre kiszállt a pornóiparból, amikor 2009-ben megszületett a kislánya.

Azért egyike azoknak, akik a legjobban hiányoznak a pornóparból, mert tragikus fiatalon, 27 éveses meghalt egy asztmarohamban 2013. augusztus 11-én. 4 éves gyereket hagyott maga után, és egy csomó rajongót.