horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ő a legjobban fizetett fekete pornószínésznő

2014.05.11. 16:43

Ha pornszósztárságról beszélünk, akkor nem sokan tudják felülmúlni Pinkyt. Pinky komoly játékossá vált a felnőtt filmiparban, ő a legjobban fizetett színesbőrű pornósztár. A védjegyévé vált rózsaszín hajával és gömbölyded idomaival Pinky 94 filmnek és számtalan jelenetnek volt a sztárja a saját honlapján, a pinkysss.com-on. A csaj sok stúdióval dolgozott együtt a felnőttfilmek világában, olyanokkal, mint a Hustler, Anarchy, Black ice, és Jules Jordan, csak hogy néhányat megemlítsünk.

Amellett, hogy az egyik legkeményebben dolgozó a pornóiparban, Pinky néha vállal táncot és escortkíséretet is időről-időre. De vissza a felnőttfilmekhez: Pinky nemcsak a hatalmas seggéről ismert. Úgy tartják számon, mint az egyik legjobban szopó művésznőt az iparban. Természetesen rengeteg gyakorlat van a hátterében, amit teljes egészében elismer egyik filmjében. De mindez semmi ahhoz képest, amikor arról van szó, hogy mozgatja a fenekében levő izmokat, Pinky farpofái szinte tapsolnak, amikor fel-le ugráltatja őket.