horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egy pornós sem tud így kézimunkázni

2014.05.27. 21:40

A japán Uta Kohakut egyből a kedvencükké válik, amint megismerik. A babaarcú pornószínésznőről érdemes tudni, hogy egyáltalán nem olyan ártatlan, mint amilyennek kinéz. Kohaku például szexrekorder: tíz nap alatt 100 flakon spermát gyűjtött be a rajongóitól egy a Twitteren meghirdetett felhívás alapján. A csaj a Semen Collection 2. című filmjéhez keresett töméárdek mennyiségű anyagot, ehhez pedig rajongói és követői váladékát kérte szép szavakkal. A férfiak nem is voltak tétlenek, a pornószínésznő nevéhez pedig azóta is 100 flakon ondó neve fűződik. 

Érdemes egyébként ránézni Kohaku kisasszony munkásságára is, néha egészen elképesztő dolgokat képes művelni ugyanis, kellő türelemmel és kifinomultsággal. Az alábbi videóban látható kézimunka például egészen különleges technikán alapszik (az átlag pornófilmekhez képest), talán még tanulni is lehetne tőle - nőknek és pasiknak egyaránt, hogy nemcsak rázni, verni lehet a szerencsétlen farkat reggeltől estig,