18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A tökéletes szopás titka egy grapefriut

2014.07.12. 12:13 Módosítva: 2014.07.12. 16:23

Ha azt hitte, már senki nem tud önnek semmilyen újdonságot vagy meghökkentőt mutatni a szexről? Akkor nagy valószínűséggel nem látta még a szexuális szakértőként ismert Auntie Angel, másnéven Denise Walker oktatóvideóit. A 43 éves nő olyannyira profi orális témákban (is), hogy a Vice-nak adott interjúban például azt nyilatkozta, hogy az ő halálos technikája masszív élvezetet és nem ritkán akár szívrohamot is okoz a kényeztetett férfiaknak. 

Legújabb oktatófilmjében azt magyarázza, és persze lelkesen be is mutatja, hogy egy grapefruit segítségével olyan orgazmust lehet okozni a férfinek, ami valószínűleg élete legdurvább orális élménye lesz - legalábbis a szakértő szerint. Auntie Angel még kedvet is csinál a hölgyeknek, hiszen kiemeli, hogy a grapefruit rendkívül jó zsírégető, így szopás közben is karcsúsodhatnak.  

De nem is szaporítjuk tovább szót, hiszen úgyis a videóra kíváncsi. Ha lehet egy javaslatunk, a szopós résznél inkább vegye le a hangerőt, mert arra a hangra, higgye el, nem kíváncsi.