Összeszedtük, kik azok a pornósok, akik a legtöbbször szerepelnek kutyapózban a pornófilmekben. Íme öt tuti csaj, aki nagyon szereti hátulról: 

Amber Michaels

A német származású Amber Michaels 1968-ban született és Miamiban próbált szerencsét. A z izmos testű nő már 30 éves volt, amikor úgy gondolta, megpróbálkozik a pornóval. Eleinte amatőr filmekben szerepelt, ám hamar a profik közé került, hiszen elég bevállalós típus. Pályafutása alatt több díjat is bezsebelt, háromszor AVN-díjra is jelölték. 

Ariana Jollee

Az 1982-ben született Ariana Jollee New Yorkban nőtt fel és 2003-ban csöppent a pornószakmába, amikor is saját honlapján kezdte reklámozni magát. Igazán termékeny művésznő, több mint 600 filmet köszönhet neki a szakma.

Briana Banks

Szintén német származású Briana Banks. Az egykori titkárnő állítása szerint nemcsak a kamerák előtt, de otthon is úgy viselkedik, mint egy ribanc.

Jenna Haze

Jenna Haze nevét a tíz legjobb pornós közt emlegetik manapság. Az 1982-ben született pornósztár 19 évesen lépett be az iparba, és öt éven keresztül csak nőket vállalt be. 

Melissa Lauren 

Az 1984-ben született francia származású pornószínésznő 2003 óta boldogítja a pornófogyasztók széles körét. A csaj három AVN-díjat zsebelt be eddig, és több mint 400 filmben szerepelt. Mostanában már inkább rendezéssel foglalkozik. 

Sasha Grey

Sasha Grey 1988-ban született és nemcsak a kutyapózos jelenetek egyik legismertebb főszereplője, hanem a legokosabb pornósok közt tartják számon - bár ez nem túl sokat jelent ebben a szakmában. A pornós több AVN-díjat elnyert már az elmúlt évek során és a pornó mellett mozifilmekben és tévéműsorokban is szerepelt.