Az a helyzet, hogy igen nagy bajban vagyunk, ha jóképű pasit keresünk a hetero pornófilmekben. A felkapottabb pornószínészek között ugyanis alig akad egy-egy olyan darab, akiket valóban szexinek tartanak a nők, nem véletlenül mutogatják inkább a farkukat, az arcukat pedig kevésbé. Elég csak rákeresnie Erik Everhardra, Ryan Madisonra vagy Tommy Gunnra és megérti, miről beszélünk, paprikajancsinak néz ki az összes, akiket simán elhajtanak a lányok a bárpultnál ácsorogva.

Találtunk viszont a jobbak között egy egészen elfogadható pasit, most be is mutatjuk: a neve Toni Ribas, és állandó szereplője mostanság a toplistáknak. A 39 éves, spanyol származású színész 1996-ban kezdte a pályafutását, és egyből olyan csajokat kapott meg, mint pl. Nina Hartley és Madrid.

De ez még semmi ahhoz képest, hogy 2012-ben el is vette az egyik kolléganőjét, Asa Akirát, aki azért csillagos ötös kategória. Ribast ide kattintva követheti a Twitteren, alább pedig megnézhet egy filmet tőle, amiben épp a kedves nejét dolgozza meg. Azért reméljük, otthon finomabban bánik az asszonykával.