18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Hetero férfiak is néznek melegpornót

2014.08.31. 19:51

Lehet azon vitatkozni, ki számít melegnek, meleg-e az a férfi, aki felizgul egy meleg pornófilmen, de nem érdemes, vitatkoztak már ezen szakemberek is eleget. 

Ön néz meleg pornót?

 • 1209
  Igen, felizgat, és nem tartom magam melegnek ettől
 • 612
  Igen, egyszer-kétszer kíváncsiságból
 • 524
  Nem, ezt a videót sem néztem meg, undorodom
 • 462
  Nem, aki ilyet néz, az tuti meleg
 • 391
  Nem, és ez a videó sem izgatott fel
 • 175
  Igen, és megijedtem, nem vagyok-e látens meleg

A Bostoni Egyetem két tudósa, Ogi Ogas és Sai Gaddam szerint például a pornófilmekben minden ember potenciális partner, nemtől függetlenül, így nem számít homoszexualitásnak, ha egy férfi más farka láttán izgul fel, ahogyan azok a nők sem válnak egyből leszbikussá, akik szeretik a leszbikus filmeket.

A két tudós mindezt a Billion Wicked Thoughts című könyvben összegezte, miután két éven keresztül több milliárd adatot vizsgáltak meg az interneten. Kiderült, hogy ahogyan a meleg férfiakat is érdekli a hetero pornó, úgy a hetero férfiakat is a melegpornó, mindemellett pedig szó sincsen arról, hogy bármelyikük is látens hetero vagy látens meleg lenne. Kíváncsiak vagyunk, hogy a témával kapcsolatban olvasóinknak mi a véleménye, úgyhogy, ha ön heteroszexuális férfinak vallja magát, kérjük, nézze meg az alábbi videót, és válaszoljon a feltett kérdésünkre!