Lehet azon vitatkozni, ki számít melegnek, meleg-e az a férfi, aki felizgul egy meleg pornófilmen, de nem érdemes, vitatkoztak már ezen szakemberek is eleget. 

Ön néz meleg pornót?

A Bostoni Egyetem két tudósa, Ogi Ogas és Sai Gaddam szerint például a pornófilmekben minden ember potenciális partner, nemtől függetlenül, így nem számít homoszexualitásnak, ha egy férfi más farka láttán izgul fel, ahogyan azok a nők sem válnak egyből leszbikussá, akik szeretik a leszbikus filmeket.

A két tudós mindezt a Billion Wicked Thoughts című könyvben összegezte, miután két éven keresztül több milliárd adatot vizsgáltak meg az interneten. Kiderült, hogy ahogyan a meleg férfiakat is érdekli a hetero pornó, úgy a hetero férfiakat is a melegpornó, mindemellett pedig szó sincsen arról, hogy bármelyikük is látens hetero vagy látens meleg lenne. Kíváncsiak vagyunk, hogy a témával kapcsolatban olvasóinknak mi a véleménye, úgyhogy, ha ön heteroszexuális férfinak vallja magát, kérjük, nézze meg az alábbi videót, és válaszoljon a feltett kérdésünkre!