18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Melyik szőke pornós a jobb csaj?

2014.10.20. 21:24

Jó nehéz döntés elé állította olvasóit a Fleshbot: a pornómagazin azt a kérdést tette fel olvasóinak, hogy szerintük ki a jobb nő, Carter Cruise vagy Dakota Skye. Nincs más hátra, mint hogy mi is megszavaztassuk önökkel, hogy melyik szőke csaj jön be jobban, no de először is lássuk, kikről van szó: 

Cruise 1991-ben született Atlantában. Friss húsnak számít a piacon, mindössze egy éve fedezte fel magának egy pornórendező. Ezzel szemben nem sokat tétlenkedik, ez alatt az idő alatt 34 filmben szerepelt. 

Skye három évvel fiatalabb, mint Cruise, és szintén egy éve szippantotta be a pornóipar. Floridából származik, és mindössze 13 éves volt, amikor elvesztette a szüzességét - derült ki az egyik vele készített interjúból. 

A videók megtekintése után minden bizonnyal már sikerült eldöntenie, melyik szőke csaj mellett teszi le a voksát, úgyhogy szavazzon, derüljön ki végre, hogy a Velvet olvasóinak ki a kedvence! 

Ki a jobb csaj?

  • 4985
    Carter Cruise
  • 3291
    Dakota Skye