horoszkóp

Muffin

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

A tökéletes testűnek tartott Alektra Blue az eheti pornós

2013. január 19., 19:32 Módosítva: 2013-01-19 19:32
13

A fekete hajú, kék szemű pornószínésznőt a szakma a legjobb pornószínésznő díjra jelölte a Next Friday Night című filmjével, és bár elég jó pornós, kis esélye van arra, hogy ő vigye haza az AVN-szobrot. 2011-ben a legjobb testű pornószínésznőnek választották a 168 centis, 50 kilós pornóst rajongói, ezért AVN-díjat kapott. Előtte egy évvel pedig gruppenszex jelenetéért díjazták.

Alektra Blue 1983-ban született Arizónában, majd Texasban nőtt fel. 2005-ben kezdett el pornózni, legjobb barátja, Taryn Thomas invitálta őt a jól fizető munkára. A tökéletes testű pornósként emlegetett Alektra Blue férje Pat Myne, aki szintén pornós. Alektra Blue is mindent vállal, amit csak a szakma kínál, anált, dupla anált, szólót, ass to mouth-t, arcraélvezést. Mindennapjait a Twitteren végig lehet követni.

2008-ban a Penthouse magazinban a hónap lánya volt, még abban az évben aláírt egy zsíros szerződést a Wicked Picturesszel. 2010-ben a pornószínésznő szerepelt Lady Gaga és Beyoncé Telephone videóklipjében.

Heti póz: kissé megemelve

2013. január 18., 16:23 Módosítva: 2013-01-19 11:07
2

Az eheti póz hasonló kicsit a talicskához. A szemtől szemben pózban a férfi a nő testét megemeli a medencéjénél, és tartja azt végig, amíg a nőben van. A nő a lábait tegye a férfi csípőjére – az eheti pózt itt nézheti meg. A szexpózban a férfi áll, a nő pedig fekszik, és ha jól csinálják, akkor a nőnek csak a feje lesz az ágyon/földön/asztalon bárhol. A póz előnye, hogy rengeteg helyszínhez alkalmas, nem csak a hálószobához. Kocsiban nyitott ajtónál például a hátsó ülésen, úgy, hogy a férfi áll a földön, a nő pedig a kocsiban fekszik – nyáron. Ha a férfi csak az egyik kezével emeli meg a nőt, akkor a másik kezével simogathatja a nő csiklóját, vagy a melleit, amit csak szeretne. A pózban mindenki el tud élvezni, gyors szexhez is tökéletes.

Így dug tanár diákkal a pornóiparban

2013. január 16., 21:03 Módosítva: 2013-01-16 21:03
8

Lefeküdni egy tanárral olyan élmény, amiről minden kicsit szerencsésebb diák fantáziál. A szerencsésebb itt azt jelenti, hogy legyen legalább egy olyan fiatal tanárunk, akiből kinézzük, hogy szexelt már a rendszerváltás óta. Nem véletlen, hogy szinte hetente kerülnek elő ennek a helyzetnek a gyakorlati megvalósulásai. A My First Sex Teacher sorozat sok részben viszi filmre azt az elképzelést, hogy milyen jó lenne, hogy ha a szexi MILF tanárnénit ki lehetne engesztelni a szörnyű viselkedésért egy jó nagy dugással. A díszletek a szokásos pornótól eltérően kicsit fontosabbak, hiszen ez az aktus akkor a legjobb, ha osztályteremben, de minimum tanáriban zajlik, ezért vagy ki kell venni egy tantermet a forgatásra, vagy szerezni kell pár kellőképp lestrapált bútort. A kiválasztott videónkban egy svéd nyelvóra kulisszatitkait ismerhetjük meg, ahol a Marco nevű diák képtelen levenni a cselesen csak Mrs. Swede-nek hívott tanárnő melleiről a szemét, amit egy idő után a nő is észrevesz. Mivel kiderül, hogy Marco csak svéd nőket akar felszedni, ezért közli, hogy ő véletlenül éppen svéd (ezt az alkotók azzal jelzik, hogy szőke haja van), ezért akár nyelvóra nélkül is összehozhatja ezt. El is kezdődik az igazi magánóra, ami már nem tér el sokban a szokásos pornótól, leszámítva azt, hogy itt most a fantasztikus színészi alakítások miatt azt hisszük, hogy egy tanárról van szó.

Nagy a hó, dugjunk hóemberrel

2013. január 15., 20:53 Módosítva: 2013-01-15 20:53
9

Jelmezes hóember

Ha már készültek hóemberes horrorfilmek, teljesen logikus, hogy a pornóiparban is szerepet kell kapniuk. Ebben a valószínűleg nagyon low budget mesében ezt úgy oldották meg, hogy fehérbe öltöztettek egy férfit, akinek répa helyett természetesen egy műfaszt tettek az orrára, hogy azon is tudjon élvezkedni a szerencsés kiválasztott. A végén azért részesü örömökben a hóember-jelmez alatti férfi is, ezért a klasszikus úton is magáévá teheti a lányt.

Igazi hóember

Na de hogy lehet dugni egy igazi hóemberrel? Hát első sorban pénz kell hozzá, hiszen a főszereplő nő valószínűleg nem vállalta volna el csak úgy, de a végén talán még élvezte is, ahogy az érdeklődő riporter asszony vigyorával kísérve vergődhet egy kicsit a saját bevallása szerint is baromi hideg hóemberen. Mivel maga a hóember is mosolyog, ezért biztosan mindenki jól járt.

Síoktató

Csak hogy nehogy leragadjunk a hóembereknél, itt egy jó kis síelős film. A sok hó láttán a téli sportokra fogékonyak szájában biztosan összefut a nyál, hiszen akár sportolni is lehetne benne. Választott filmünk két hölgy főszereplője viszont már a helyszínen jön rá, hogy egyáltalán nem érdekli őket a síelés, ellenben nagyon szeretnék, ha dughatnának egyet hármasban a síokatójukkal. Mivel szép a táj, ezért a hegyen, hiszen a havas táj látványa valóban jól megy az arcra repülő spermához.

Három dohányzós orál nőtől, férfinek

2013. január 14., 21:16 Módosítva: 2013-01-15 14:11
4

A kötöttáru-fetisiszták után gondolhatnánk úgy, hogy nincs olyan rajongótábor, amelynek érdeklődésén különösebben meglepődhetnénk, de van. A Fleshbot összeszedett tíz olyan amatőr

Szerintem

 • 2488
  fúj.
 • 676
  szexi.

produkciót, amelyben van szex és dohányzás is, mert akad, akinek ez a szexi.

Mi itt alapvetően elfogadóak vagyunk, úgyhogy kevés (kóros) kivételtől (pedofília, zoofília, miegyebek) eltekintve semmilyen szexuális érdeklődésre nem mondunk csúnyát, de azt azért ne felejtsék el, hogy a dohányzás nagyon káros az egészségre. Így meg pláne.

Az első versenyzőnk cigizés közben veri ki a fiúja farkát, időnként nyalintva egyet rajta. Bár nagyon drukkoltunk, de egyszer sem hamuzott a combtövére.

A második videó főszereplőnője többször adja a száját a farokhoz, de egészen úgy viselkedik, mint akinek nem volt kedve orálozni, csak rászóltak, hogy tartsa már oda a nyelvét. Aztán csak rámarkol.

Utolsó kisfilmünk szereplői már aligha amatőrök, itt a legtöbb az akció. És az operatőr (szám szerint egy). A nő teljes erőbedobással orálozik, és le is tüdőzi a cigit. Amennyiben további hasonlókra is kíváncsi, itt nézelődjön, de nem biztos, hogy jó lesz. Mi szóltunk.

Íme a pornós, akivel Charlie Sheen együtt él

2013. január 13., 19:32 Módosítva: 2013-01-14 07:58
3

Georgia Jones és Charlie Sheen boldogan élnek együtt, ami csak azért meglepő, mert Sheen megfogadta, felhagy playboyos életvitelével, és jófiú lesz. A színész az egyik pornós istennőjével él együtt, a barna hajú Georgia Jones 2007 óta pornózik. Jones a felnőttfilmekben nem csinálja férfiakkal, szólózik vagy lány-lány szettben látni. Az ilyen filmjeiből viszont rengeteget forgatott, a nemzetközi adatbázis szerint 150 pornófilmje van. A kifejezetten kismellű, zöld szemű, barna hajú pornószínésznő 1988-ban született Arkansasban. Charlie Sheennel Mexikóban töltötte a karácsonyi szünetet, Sheen Caboban, a El Ganzo hotelben nyitotta meg saját bárját, oda kísérte el őt a pornós.

Georgie Jones szerepelt a Hustlerben, a Tabooban, a Penthouse-ban, weboldalán azt írja, szereti, ha valakinek van szexuális kisugárzása. Magánéletéről csak annyit tudni, hogy jelenleg Charlie Sheen nője.

A portugál Erica Fontes az év pornósa

2013. január 12., 17:00 Módosítva: 2013-01-12 17:00
6

A 2013-as XBIZ Awards nyerteseinek listáját péntek éjjel tették közzé – írja az xbiz.com. Esélyes volt, hogy a legjobb külföldi pornószínésznő kategóriában Aleska Diamond viheti el a szobrot, de a 21 éves portugál Erica Fontes nyert. A gálát Tera Patrcik vezette Orlando Jones humoristával együtt, a díjazottak listája baromi hosszú, itt nézheti meg.

Az XBIZ Awards elismerés a szakmától a szakmának, a díjat azok a szakemberek, vállalkozások és előadók kapják, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A legjobb női előadóművész kategóriában többek közt Asa Akirát, Alexis Texast, Kristina Rose-t, Kayden Kross-t, és Brooklyn Lee-t jelölték, utóbbi nyert. A legjobb férfiszínész a Lindsay Lohannel összevesző James Deen lett.

Heti póz: hasitasi

2013. január 11., 21:41 Módosítva: 2013-01-11 21:41
6

Olykor érthetetlen, kinek találják a szexpózokat, az eheti pózban ugyanis garantált a sérv. A férfi úgy csinálja meg hátulról a nőt, hogy emelgeti azt a lábánál fogva a levegőben – ide kattintva megnézheti a képet. A mozgása miatt kicsit olyan, mintha egy nagyobbacska övtáska lenne a nő a férfi testén. A pózhoz jó erős férfihátra van szükség, de még akkor is esélyes a sérv, ha egy körülbelül ötven kilós nőt emelget, ütemesen beléhetolva. Hátulról. Pár húzásra talán érdemes próbálkozni a pózzal, a félórányi erőlködést inkább kerüljék. Arra azért felhívnánk a figyelmet, hogy fizikailag adódhatnak még problémák, a súlypont miatt esélyes az előreborulás. Ágy felett, falnak támasztva, zuhanyzóban a lábat kitámasztva próbálkozzon az, aki fantáziát lát a pózban.

Esély sincs arra, hogy ilyen pózban pornófilmet találjunk a neten, az alábbi videót előjátékként ajánljuk a pózhoz.

Masztizzon tűzoltóval és teniszedzővel!

2013. január 10., 19:33 Módosítva: 2013-01-10 19:33
29

Új, forametervezett, és viccesnek, de legalábbis megmosolyogtatónak szánt vibrátorok jelentek meg a piacon. A vibrátorcsalád tagjai a tűzoltó, a milliomos, a francia és a teniszedző, akiket mostantól mind magába is dughat. A konzervatívabbaknak a milliomost ajánljuk, mert semmi különös nincs a formájában, a félénkebbek a teniszedzőt is választhatják, a tűzoltót és a franciát viszont csak bevállalósabbaknak ajánljuk. Bár utóbbi kettőben sincs semmi félelmetes, inkább csak érthetetlen számunkra, hogy mit lehet velük kezdeni. A tűzoltó olyan, mint egy óriási nyelv, a francia pedig egy homokozólapátra hasonlít, amit nem nagyon tudunk elképzelni használat közben, de ha kipróbálná, megrendelheti itt. Nézze meg galériánkban, hogy kikkel masztizhat:

Kamu hardcore szexfotók hírességekről

2013. január 7., 20:46 Módosítva: 2013-01-07 20:46
0

A Celeb Defamer névre keresztelt weboldalon csak és kizárólag kamu képeket lehet látni a celebekről. A hírességek mindenféle szexpózban, spermával az arcukon, farokkal a szájukban láthatók, szóval olyan helyzetekben, ami valószínűleg megtörténik velük a magánéletükben, de sosem mutatnák meg a világnak. A weboldalon több helyen is feltüntetik, hogy kamu az egész –feltehetően fotosoppal készültek az egyébként olykor hihető képek. Egyetlen egy hibája van csak, hogy például Paris Hilton teste szinte minden képen teljesen más, ezt, ha másról nem, a mellek formájáról és méretéről könnyen észre lehet venni. Csak a feje ugyanaz. A gyűjtés mindenképp figyelemreméltó, számos pornókategóriában megtalálhatók a celebek, többek közt Paris Hilton, Eva Longoria, Megan Fox, Angelina Jolie, Jessica Simpson és Keira Knightley is. A kamu fotókért fizetni kell, két napért egy dollárt (220 Ft) kérnek, 30 napos elérhetőségért pedig 30 dollárt (6616 Ft).

Kattintson a képre az oldalért!
Kattintson a képre az oldalért!

A mindent bevállaló szőke, Jenna Lovely

2013. január 6., 12:23 Módosítva: 2013-01-06 12:23
3

A szőke hajú, cseh pornós Jena Lover, Nicky, Nicky Angel, Yenna Lovely, Sammy és Yenna néven is ismert, leginkább a Becstelen bringatyk pornósított verziójából lehet ismert. A 163 centis, 48 kilós pornószínésznő 2006 óta forgat, 18 éves kora óta. Rengeteg mindent vállal, anált, leszbit, szólót, arcraélvezést, dipit és még a2m-et, azaz ass to mouth-t is. A francia Marc Dorcellel, az Evil Angellel és a Private médiával is több filmet forgatott már. Életéről nem sokat tudni, mindazt elnézve, mi mindent vállal, nyilván nagyon kell neki a pénz, és nem tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, valószínűleg ő is sztriptízbárból táncolt át a pornóiparba. Hatéves pályafutása alatt eddig közel száz filmet forgatott, nagy eséllyel most érhet a csúcsra: a Becstelen bringatyk pornóverziójával AVN-díjra jelölték a legjobb külföldi szexjelenet kategóriában. Ebben a filmben a most már topless időjósként is ismert Aleska Diamond is szerepel.

Heti póz: ujjazás a szaunában

2013. január 4., 20:01 Módosítva: 2013-01-04 20:01
8

A szaunában jó pár szexpózra van lehetőség, főleg fekvő, ülő pózokra. A héten a kezdéshez ajánlunk egy pózt, az ujjazást, ülve a szaunában – ide kattintva láthatja. Bár feltehetően nem szükséges körülírni, mit kell csinálni a pózban, arra érdemes figyelni, hogy a nő kellően izgatott legyen. Teljesen egyéni, hogy valaki gyorsan vagy lassan szereti, hogy úgy élvezi jobban, ha a csiklójához is hozzáérnek, vagy csak egy ujjal szereti. A kommunikáció fontos, de ha ez nem is annyira működik, a másik testének reakciójából észlelhető, mi esne jól a nőnek. Arra azért érdemes odafigyelni, hogy a forróságban akár szívinfarktust is kaphat az ember a nagy hévben, pláne akkor, ha az ujjazást megerőltető, nehéz szexpózok követik.  Az eheti pózt pettingnek ajánljuk, természetesen nem csak a szaunában.

Ez nem látszik a topless időjósokból

2013. január 3., 10:41 Módosítva: 2013-01-03 10:41
24

Végre megérkeztek a Pro4 félmeztelen időjósai, akik első alkalommal kicsit esetlenül, de a melleket tekintve biztosan jó szándékkal árulták el a várható időjárást, miközben megszabadultak felesleges ruháiktól. A válogatáson biztosra mentek, ezért olyan nőket válogattak, akik garantáltan nem illetődnek meg némi ruhaveszteségtől: a Mészáros Dóra-Sáfrány Emese-Dósa Kinga trióból ketten is a pornóbizniszből érkeztek, sőt, Sáfrány Aleska Diamond néven a mai napig aktív színésznő. Nézzük is meg, hogy festenek új kedvenc időjósai akkor, amikor még a bugyikat sem tartják magukon!

Távolról sincs vége, olvasson még

Újévi póz: szerelem a vécéfülkében

2013. január 1., 19:11 Módosítva: 2013-01-01 19:11
9

A szilveszteri buliknak három alapvető jellegzetessége van: a pia, a Himnusz és a szex. Az első kettőhöz nem kell túl sokat tenni, a harmadikhoz már kicsit jobban résen kell lenni, ráadásul ha nyilvános helyre megyünk, felmerülhet a helyprobléma, hiszen ki akarna hazamenni ennyiért? Itt érdemes elveszteni némi igényszintet, és már elénk is kerül a szórakozóhely vécéfülkéje, ami koszos, kicsi, és általában büdös is, de legalább a miénk. Ahogy a videón is látszik, az újév szexpóza úgy néz ki, hogy az asszony ráhajol a víztartályra, és kis terpeszállásban marad, miközben a férfi hátulról teszi azt, amit ilyenkor illik. Ha nagyon ragaszkodunk a szemkontaktushoz, és hajlandók vagyunk elfogadni, hogy valamivel nagyobb felületen érintkezünk a pisafoltos deszkával, akkor természetesen fel is lehet ülni rá, de a legkompaktabb egyértelműen az első verzió. Ezt bizonyítja ez a rövid oktatóvideó is, ami egy oroszországi klub illemhelyén történt románcok kicsúcsosodását mutatja be.

A pezsgő háromféle megjelenése a pornóban

2012. december 31., 21:44 Módosítva: 2012-12-31 21:44
9

Első szereplőnknél a szexnek nem része a pezsgő, hanem előzménye. A valósághoz ez közelít a legjobban, bár a szereplő két hölgyről erős a gyanúnk, hogy ekkora fogyasztás után nem kívánták volna meg egymást. A pezsgő itt inkább az exkluzivitást próbálja kifejezni, biztosan valami nagy alkalomról van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Harisnyában, saját talpával masztizik

2012. december 30., 21:04 Módosítva: 2012-12-30 21:04
3

Ha egy szépen videózott, ám kissé nevetséges zenéjű pornóra vágyik egy hideg téli estén, mindenképpen nézze meg az alábbi videót, akkor is, ha már rögtön az elején egy egészen megdöbbentő dolgot láthat. A csíkos harisnyás szőkeség ugyanis már alig 20 másodperc után a saját sarkával kezdi el dörzsölni a csiklóját. Ez egy olyan jelenet, ami talán meghökkentőbb, mint bármilyen hardcore pornó. Nem hittük volna, hogy valakinek eszébe jut, a saját talpával izgatni magát, miközben a saját vállát nyalogatja. Egy perc után viszont már szinte átlagosan maszturbál a rövid videó főszereplője, szóval ha a viszonylag extrém dolgokra izgul, akkor nézegesse csak az első egy percet.

Análjelenete miatt jelölték AVN díjra Nick Langet

2012. december 29., 19:57 Módosítva: 2012-12-29 19:57
5

Nick Lang pornószínészt análjelenete miatt jelölték az AVN (Adult Video News magazin) egyik díjára. Tavaly őt jelölték az év legjobb külföldi pornósának is, de azt a díjat szokás szerint Rocco vitte el végül. Idén Langet Lea Lexis-szel együtt a "Legjobb szexjelenet egy külföldi produkcióban" kategóriában jelölték az "In Anal Sluts We Trust 4" filmmel. Ha érdekli, hogy mivel érdemelte ki a jelölést Lang, nézze meg az alábbi jelenetet.

Dolly Buster, a lufimellű pornólegenda

2012. december 28., 22:32 Módosítva: 2012-12-28 22:32
13

A németek kedvelt MILF-je, asszonynevén Nora Baumberger Prágában született 1969-ben. Dolly Buster producerként, rendezőként és színészként is ismert, felnőttfilmes pályafutása alatt többszáz európai pornófilmben szerepelt, és ezzel hatalmas hírnévre tett szert a kilencvenes évekre. 2004-ben szeretett volna bejutni az Európai Parlamentbe cseh politikusként, de pártja mindössze 0.71% támogatást kapott csak. Jelenleg a férjével, Josef Baumbergerrel él Németországban, úgy tudni, festeget és rajzolgat. A szőke hajú, lufimellű pornóst rengeteg análjelenetben látni a neten, vállal dupla behatolást is, így még az is ritka, ha csak egy férfival látni a filmjeiben. Buster húszévesen kezdett el pornózni – itt kell megjegyezni, hogy amikor Dolly Buster egy-két éves volt, akkor fedezte fel Riccardo Schicchi Cicciolinát.

A nyolcvanas és kilencvenes évek pornósztárja szétplasztikáztatta magát, az arcára és a testére alig lehet ráismerni. Dolly Bustert 39 évesen Németországban a legszexibb pornósának választották.

Nemi életét blogolja ki a fiatal pár

2012. december 27., 20:55 Módosítva: 2012-12-27 20:55
1

Szerintem ez

 • 5978
  béna házipornó.
 • 828
  igazi művészet.

Az internet azért csodálatos találmány, mert a segítségével bárki bemutathatja, micsoda művész. Itt van például a Coiled Up Photographyt készítő fiatal pár, akik úgy érzik, hogy ha fekete-fehérben mutatják be a nemi életüknek minden létező vetületét, akkor az már nem is egyszerű házipornó lesz, hanem egy nagyszabású projekt. A 2011-ben eredetileg egyszerű Tumblrként indult oldal már annyira kinőtte magát, hogy társszerzőket is keres, úgyhogy ha valaki úgy érzi, ő is vágyik arra, hogy szigorúan művészi keretek közt bemutassa, hogyan játszik a puncijával, vagy mennyire fogékony a pisiszexre, az vágjon bele a projektbe bátran.

Az X Factorból csinál pornót Rocco Siffredi

2012. december 26., 18:23 Módosítva: 2012-12-26 18:23
37

Rocco Siffredi december 7-én jelentette be Twitteren, hogy kitalálta az XXX Fuctort, a népszerű tehetségkutató pornóverzióját, majd pár nappal később már arról írt, hogy el is kezdték a forgatásokat. Egyelőre csak néhány promóvideó érhető el, ezekből az derül ki, hogy a mentorok már megvannak, és egy viszonylag nagyszabású, szórakoztató pornóról lesz szó. Egyébként nem a mostani az első eset, hogy a pornó és az X Factor találkozik, 2004-ben már forgattak egy filmet XXX Factor címmel, viszont ha az ezen a linken elérhető videórészlet abból a filmből van, akkor az már most biztos, hogy Siffredi próbálkozása sokkal jobb lesz. Illetve magyar vonatkozása is van a dolognak, a magyar X-Faktor egyik kiesője még 2011-ben úgy döntött, nem énekléssel próbál befutni, hanem a felnőttszakmában.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézegessen vörös hajú lányokat!

2012. december 25., 18:38 Módosítva: 2012-12-25 18:38
11

A redhead, más néven ginger porn az egyik legnépszerűbb pornós kategória, azt jelöli, amikor vörös hajú emberek dugnak, legyen szó hetero-, vagy melegpárokról. A természetes vörös hajhoz általában tartozó hamvas bőr és szeplők igazán különlegessé teszik főként a vörös hajú nőket, elég csak Julianne Moore-ra gondolni, aki valószínűleg akármit csinálhatna magával, akkor is az egyik legszexibb színésznő lenne.

De ami még a szeplőknél és a világos bőrhöz nagyon jól passzoló narancssárgás hajszínnél is érdekesebbé teszi a vöröseket, az az emberiség nagy kérdése, amire csak angolul létezik frappáns megfogalamzás. Miszerint "Passzol-e a szőnyeg a függönyhöz?", vagyis aki vörös felül, vörös-e alul is. Nyilván ezt a kérdést komolyan csak olyanok teszik fel, akik a) nem láttak még képen sem meztelen vörös hajú embert, b) meg akarják tudni, hogy valaki a teljes fazongyanta híve-e, vagy hagy magán valami szőrt deréktájon, c) arra kíváncsiak, hogy a velük szemben álló festett vörös hajú illető a fanszőrét is festi-e. Az Urban Dictionary szerint egyébként ez az egyik legunalmasabb kérdés, amit feltesznek a vöröseknek, úgyhogy ha az a terve, hogy felcsíp egy vörös hajú embert, akkor lehetőleg ne ezzel a mondattal nyisson! A ginger/redhead pornó népszerűségét az is adhatja, hogy az emberiség nagyon kis százaléka vörös hajú, csupán 1-2 % vörös él közöttünk, ők is főleg az európai, északibb részeken, ezeken a területeken a vörös hajúak előfordulási aránya 2-6 %. Annyira kevesen vannak, hogy 2000-es évek elején még egy kamuhír is elterjedt, hogy a vörös hajszín körülbelül kétszáz év múlvára teljesen ki fog kopni az emberiségből. Ezt a pletykák később tételesen megcáfolták, de az való igaz, hogy egyre kevesebb vörös hajú ember születik. A lényegen viszont mindez nem változtat, nézegessen pucér vörös lányokat a galériánkban!

Így karácsonyoznak a pornósok

2012. december 23., 19:49 Módosítva: 2012-12-23 19:49
4

Úgy tűnik, a pornóiparnak karácsony idején sem szabad leállni, sőt szinte kötelezően emelik be ilyenkor a téli ünnep minden elemét a filmekbe. Mikulássapka, karácsonyfa, díszek, hangsúlyos piros fehérneműk, és az elmaradhatatlan, ártatlan angyalka jelmez. Ünnepi galériánkban olyan fotókat is talál, amin egy-egy szakmabeli mutatja meg, hogy milyen lehet(ne) egy pornós karácsonya. Láthatja a krampusz-szelidítő, glóriás Mészáros Dórát, a tinilányokat az ölébe ültető mikulást, vagyis James Deent, és Judy Nero is megmutatja a feldíszített melleit fáját. Rajtuk kívül pedig nézegethet még ajándéktól felizgult, és hóban didergő lányokat is.

Király Kati, aki Kelemen Annával is leszbizett

2012. december 22., 20:04 Módosítva: 2012-12-22 20:04
7

A szőke hajú Király Katalint Michelle Pfeiffer pornós másának tartja az Imdb, 1999-ben kezdte felnőttfilmes pályafutását. Kate, Cathy Moore, Katalin , Katalyn, Samantha, Kathy Moore néven is ismert pornós, aki csak és kizárólag nőkkel forgat. De van, hogy a kategórián belül fisting jelenetet is csinál. Bár alkalmanként dolgozik együtt férfiakkal, de kizárólag solo jelenetben vagy csajokkal lehet őt látni akkor is. Gyakran használ segédeszközöket a felnőttfilmjeiben. Király Kati a legnagyobb ügynökségek alkotásaiban látható, dolgozik a Hustlernek, a Private-nek, az Evil Angelnek és a Digital Sinnek is. Aktmodellként is dolgozik. Számos pornószínésznő mellett forgatott együtt Kelemen Annával is, sajnos elég rossz minőségű a videó, így más videóval illusztráljuk Király Kati munkásságát.

Ahhoz képest, hogy 1999 óta felnőttfilmes, nem sok filmet forgatott, a nemzetközi adatbázis 59 filmet jegyez a neve mellett. 2002-ben ő volt Miss Május a Playboyban, a VivThomas a legjobb modellnek választotta 2005-ben. Magánéletéről semmit nem tudni hivatalosan, régimódi pornós, se tumblre, se Twittere nincs, korábban blogot írt, de az inkább a PR-ról szólt, mintsem az életéről.

Heti póz: oldalról a fotelban

2012. december 21., 18:47 Módosítva: 2012-12-21 18:47
8

Az eheti, oldalsó szexpózt a karácsonyi készülődés előtt, közben és után is ajánljuk, abból kiindulva, hogy mindenkinek van otthon egy kedvenc fotele. A fotelban a férfi kényelmesen ül, értelemszerűen merev hímtaggal, nője pedig ölébe huppan, oldalról. A nő tegye át a lábait a karfán, és karjával ölelje át a férfi nyakát. A férfi a mozgást úgy tudja irányítani, ha a nő csípőjét a kezében tartja, illetve ha a lábait átkarollja - a póz ide kattintva látható. A póz előnye, hogy bármilyen fáradt vagy másnapos az ember, lassú és kényelmes szexre alkalmas ez a foteles szexpóz. Bár a póz intim, de vadulásra is van lehetőség, például kutyapózra a fotel tetején, és akár egy ülő helyzetben való talicskázás is kivitelezhető.

A pózban a magasságkülönbség sem probléma, az sem, ha a férfi alacsonyabb a nőnél, mindkét félnek élvezetes lesz a szex. A heti pózt egy szép pár fotelágyas jelenetével illusztráljuk.

Világvége ellen dug Aleska Diamond

2012. december 21., 10:19 Módosítva: 2012-12-21 10:19
57

Azon teljesen felesleges meglepődni, hogy a világ összes fontos témájához hasonlóan a december 21-re datált világvégét is feldolgozza a pornóipar. Max Candy filmjében hazánk büszkesége, a kamerafüggő Aleska Diamond is felbukkan, aki valószínűleg a tőle megszokott hitelességgel segít válaszolni a filmben feltett fontos kérdésre, hogy melyik perverziónkat élnénk ki, ha tényleg vége lenne a világnak. A történet szerint Mike, aki mellesleg a feleségén kívül a titkárnőjét és egy szexi fiatal lányt is kúrogat. Arra a trailer sem ad választ, hogy a jól szervezett orgiával meg lehet-e menekülni a világvége elől, vagy csak egy utolsó vígasz, de az biztos, hogya Last Shag hősei mindent megtettek.

Így védekeznek a világvége ellen Aleska Diamondék
Így védekeznek a világvége ellen Aleska Diamondék

James Deennek nagyon bejött Stoya hátulról

2012. december 19., 21:29 Módosítva: 2012-12-19 21:29
4

A 27 éves amerikai pornószínésznek volt szerencséje megdugni Stoya ánuszát egy forgatás alkalmával, és erről lelkendezve be is számolt a blogján: "Teleraktam Stoya seggét... fantasztikus volt! Eleve nagyon bejön Stoya, így amikor betoltam a farkam a seggébe, majdnem eldurrantam" - írta James Deen, aki szerint az elélvezés után spermája úgy robban ki Marilyn Manson exének puncijából, mintha valami tüzijáték lenne. "Pokolian nehéz megállni, hogy a farkad ne robbanjon szét benne. Ő egy igazán különleges és fantasztikus nő, és egyszerűen imádom a szeméremajkait! Ezt a fotót meg akkor lőttem, amikor visszafurikáztam Stoyat a hotelbe a kocsimmal" - fűzte a fotóhoz Deen.

2012-11-28-20.21.35-768x1024

Belladonna ökléből szexuális segédeszköz készült

2012. december 18., 21:37 Módosítva: 2012-12-18 21:37
16

Hogy ki lehet az, aki mű öklöt vásárol a szexshopokban, azt egész biztos senki nem tudja, mindenesetre biztosan vannak ilyen emberek, hiszen kínálat van erre  – tehát van kereslet is. A pornórendezőnőt a Doc Johnson kérte fel, hogy adja az öklét mintának, a pornószínésznőként is ismert Belladonna rózsaszín trutyiba mártotta az öklét. A sokáig kopasz művésznő örült a felkérésnek, legalábbis az alábbi videóban arról beszél, jó ajándék örömet szerezni az embereknek. Belladonna annyira nem jártas a fisting ágban, a magic handet kiöntő nő mutatta meg neki, hogyan tartsa az ujjait a tökéletes fist élményhez. Az öklöt Belladonna Bitch Fist fantázianéven lehet megtalálni.

Három klasszikus pornó, szigorúan németül

2012. december 17., 19:33 Módosítva: 2012-12-17 19:33
15

Első jelöltünk mindent felmutat a kettővel ezelőtti évtized pornóiból: mindenfajta öncélú vicceskedés nélkül levezetett bugyuta történet, vicces takarítónő-hajak, szőr, és persze az elmaradhatatlan német nyelv. Ez utóbbi talán a legfontosabb jellemzője a magyarországi pornóélményeknek, ami miatt egy korosztály fülében hangzik fura krákogás helyett forró erotikának bármi, amit németül hallanak.

Távolról sincs vége, olvasson még

A nagymellű, szőke Jesse Jane vezeti a 30. AVN-díjátadót

2012. december 16., 18:56 Módosítva: 2012-12-16 18:56
1

A texasi születésű, szőke pornós 2002-ben kezdte a szakmát, 1980-ban született. Jesse Jane a didibárban, a Hootersben is dolgozott pár évet, aztán aláírt egy zsíros szerződést a Digital Playgrounddal, és nemzetközi hírnévre tett szert. A világsikert a Pirates pornóverziójának köszönheti, a 2005-ös pornófilm a valaha gyártott eddigi legdrágább pornófilm. A 160 centis, 34 D-s mellméretű Jane főleg arcraélvezést vállal a filmekben, híres még a csak csajos szexjeleneteiről is. Az, hogy csak arcraélvezést vállal természetesen nem jelenti azt, hogy nem dugják meg rendesen - anált nem csinál.

A többszörös AVN és XBIZ -díjas felnőttifilmes megfordult Howard Stern műsorában is, saját showja volt a Playboy TV-n, és még a VH1-nál is kamatoztathatta tehetségét. Nem az idei, a 30. AVN lesz az első, amit ő vezet, 2006-ban már házigazdája volt a díjátadó gálának. Most Asa Akirával, a japán-amerikai származású pornószínészővel együtt vezetik a pornósok Oscar-gáláját.

Kicsi Lupe zenei karrierbe kezdett

2012. december 15., 20:19 Módosítva: 2012-12-15 20:28
6

Minek jobb?

 • 2028
  Pornósnak
 • 183
  Énekesnőnek

A 25 éves Lupe Fuentes elérte, amit pornósztárok csak ritkán szoktak: olyan videót néztek meg tőle több, mint tízmillióan, aminek nem spermát nyel a végén. A 2006 óta pornózó, Zuleidy Piedrahita néven született nő ugyanis vendégénekesként tűnt fel a The Ex Girlfriends zenekar We Are the Party című szerzeményében, ami nem várt sikert hozott a zenekarnak és kolumbiai vendégének. Fuentes egyébként nem tartozik a munkamániás pornósok közé, utoljára 2010-ben mutatta meg mindenét a kamerák előtt, és félő, hogy a dal sikere miatt inkább a zeneiparban tervezi a nemzetközi érvényesülést, bár egyelőre még csak a tengerentúlon rendelkezik sok rajongóval. Pedig hát pornósnak is kiváló, de hogy miben a jobb, azt döntsék el önök. A Kicsi Lupe néven is futó művésznőnek egyébként van egy kis magyar kötődése is, az ő férje volt az a Pablo Lapiedra, akit év elején Budapesten fogtak el, mivel a gyanú szerint filmjei szereplői nem voltak 18 évesek. Egy ideig az is kérdés volt, hogy Fuentes elérte-e a pornókompatibilis kort, de végül kiderült, hogy ő már épphogy nagykorú volt első hardcore pornója forgatásakor.

Távolról sincs vége, olvasson még