Most példaként kiemelném a hozzászólások egy érdekes anyagi vonulatát!

 

lol 2007.05.15 21:57:37

 Béres Alexandra... Na, ez jó példa. A csaj rájött, hogy ezzel az egészséges rendszerrel lehet ám keresni, úgyhogy magáévá tette Norbi módszerét, kicsit átgyúrta, átpofozta, adott neki egy új nevet, egy új táblázatot, és most arra gondolt, hogy ebből neki is szakítania kéne... ennyi. a hülye is láthatja.

 

 kicsi 2007.05.15 22:03:06

 Igen, Alexandrát már én is láttam. Ő is csinált "saját" termékeket, odarakatta az arcát a borítóra, és a kódot, ugyanúgy mint az update 1-2... iszonyú visszatetsző a csaj. pénzért pénzért, lopni, csalni, még még még.... tudja hogy mindenki tudja, hogy a Norbiról lopta le, de nem érdekli. a pénz a lényeg neki.

 

zumika 2007.05.15 22:12:39

 updatet minden közértbe, jól milliárdos leszel és még ilyen problémád sem lesz, hogy mit vegyél A rendőrtisztin ennyire profin tolták az agyadba a dietetikát? Te télleg egy kis köcsög vagy öreg, mitől gondolnád, hoyg pápa legyél?

 

Ápdét 2007.05.16 05:55:47

 Norbi óriási király, eladja nektek még a tiszta vizet is, persze finom kis árréssel. Nem vitatom, hogy a fitneszvideói jók, és az is szép, hogy próbálja terjeszteni az igét az egészséges életmódról, csak ezen már rég túllépett, és ezért utálják ennyien, ami teljesen érthető.

 

rr 2007.05.16 06:43:42

 Első az üzlet. Alexandrát azért nem fikázzák, mert nő és jó segge van, de ő sem jóságos tündérke aki a világon akar segíteni, hanem tudja, hogy ez most egy nagyon jó üzlet és szakítani akar a tortából egy jó nagy szeletet.

 

. 2007.05.15 14:16:58

az update-tel az a baj, hogy az "egyszerű" ember, akinek pl. családja van, nem tudja megvenni a Norbi 6 apró, vékony szelet kenyerét 350 Ft-ért... plusz a többi dolgot...

 

kacifánt 2007.05.15 20:00:57

- Nekem Norbiban az nem tetszik, hogy hiteltelen a "segíteni akarok az embereken" szövege. Egy fenét. Ha segíteni akarna, akkor nem 300-1000 %-os árréssel adná el a termékeit, hanem kisebb haszonnal, akkor valóban segítene azokon, akik talán éppen azért kövérek, mert csak zsíros kenyérre jut. Az ő pénze úgy is meglenne, mert többen vennék a cuccokat. Sok kicsi sokra megy. Nagy forgalom, kicsi hason.:) Ja és még valami. A fikázás önmagában tényleg gusztustalan, de nekem ez a selypegősmajdénmegvédeleknorbiimádat éppen úgy nem tetszik... Szerintem Norbinak se.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Rengeteg ember gondolataiban látom azt az attitűdöt, hogy aki jobban keres az csaló, szemét, álszent. Mindenki aki többet melózik, netán kevesebbet, de ügyesebben, vagy olyat tud csinálni, vagy eladni amit kevesebben - máglyára! Újra fölbukkant a feljelentések korszaka és küszöbön a tanácsköztársaság! Mindent áthat a szocializmus, melytől csak egy lépés a nemzeti szocializmus. /Itt ajánlom olvasásra Wass Albert: Átoksori kísértetek c. könyvét/ Ez az eszmei fertő merőben különbözik a természet törvényeitől. Menjen az oroszlán makkot gyűjteni a disznóval! Igen, osszuk újra! Senki nem dolgozhat 4 óránál többet, nem találhat ki újat, s szabályozni kell a bevételeket. Egyforma lakás, egyforma panel, egyforma autó és a túl csinos barátnőknek arányosan savat az arcába!

 

   Hagyjuk már békén Béres Alexandrát is! Én már kaptam eleget, most ő jön? Ért a fitneszhez és pénzt akar keresni belőle? Természetes. Én is. Eredményt adni az embereknek mártírhalál nélkül? Mi a baj vele? Szerintem elfér, bár vannak akik gerjesztik a balhét - majdnem megettem. Nem járunk együtt mulatni, voltak súrlódások, de hagyjuk már élni! Mindenki a szomszédja pénzét számolja, utána meg APEH, névtelen feljelentés. Az AVH megszűnt rég, kell valami új. Nem olajat, narkót, hazugságot, hanem mindketten egészséget árulunk. Ketten együtt is kevesebben mint az egész élelmiszer piac 2,5%-a! 97,5%-ból még lehet hájasodni, hiszen a hájsegg kényelmes e kommunista, áligazság kereső gondolatok ülve leírására.

   A prémium termékek nem szarból vannak. Szinte mindenben van E-betű. Európai egyezményes adalék jelölést jelent, nem mérget. Vannak persze nem túl jók is, de nincs engedélyezett méreg! Nem sportolni, zsírt, cukrot, sót és ízfokozót falni elhájasodott, eltorzult testben? Na ez testi-lelki méreg. Elmondom mit éltem én át: Elidegenedett , szar, beteg életet . Semmi önbizalom, fájó végtagok, óriás has alatti, láthatatlan cérnapöcs, elzsírosodott belső szervek, egységes malacfej, óránkénti hónaljszag, cukorbaj, koleszterin, hormonzavar, vastagbélrák veszélye, beszűkült élettér, ötnek érzett első emelet . 

  Egy felmérés szerint a magyar társadalom 72,5%-a soha nem sportol és 43% semmilyen módon nem figyel oda az egészséges táplálkozásra.(GFK Hungária kutatása) " The highest level " - szerintem , s nem anyagilag. A nagy része tesz az egészre, vagy mások pénzét számlálja és süt az irományokból, hogy boldogtalan. A három legfontosabb dolgot soha nem kaphatod meg pénzért: Egészség, szerelem, barátság! Pénzért gyógykezelést, szajhát és talpnyalót vehetsz. Jó az? A többihez pedig kitartás, ötlet, képesség, tudás és zseton sem árt. Megjegyzem, hogy egyedül a speciális lisztkeverékből készült termékeim drágábbak a protein, illetve a fehérrost összetevő miatt. Erre a -sajnos drága- angol alapanyagra van szükség ahhoz, hogy alacsonyabb felszívódó szénhidráttal sokkal rostosabb kenyeret és süteményeket tudjunk előállítani.  Nem kell megvenni. Az árrés "odaát" van, akárcsak az igazság. Annyiba kerül mint a napi 1 doboz szofi! Téma lezárva.

 

  Hagyjuk Szandit, meg a zsebtúrást, s kicsit többet blogoljunk az életmód kérdésekről, vagy ássuk ki Sztálint?

 

   Elmentem futni.... Üdv. Norbi