Mindenki a csúcsra tart. Az utat többféle módon megtehetjük, sokan találkozunk ezen idő alatt. Az út végén mindenki találkozik a végső igazsággal...
A minap csodás élményben volt részem. Senbukai Kyokushin Karate haladó edzésen vehettem részt. A bemelegítést én tartottam, az edzésen még a bőrt is elhagytam a talpamról.
Csodás emberekkel, harcosokkal találkoztam akik alázattal követik a Budo szellemének útját. 1986 óta először voltam karate edzésen. Mindenkinek szívből ajánlom!
Az akarat nem az esti csokiskeksz leküzdésében gyökeredzik, de szerves része lehet. Az alábbiakban az egyik Mester levelét idézem. Én is köszönöm Nektek és segítek a jó táplálkozás és a helyes életmód kialakításában. Én is segítséget kapok az akarat eddig fel nem tárt gyökereinek kiaknázásában.

Norbi

"Kedves Norbi!

Engedd meg, hogy az Orosházi karatés tanítványaim és a magam nevében köszönetemet fejezzem ki a csütörtök esti karate edzésért. Nagyon jól éreztük magunkat és személyed fontos számunkra és a karate sportág és életforma részére. Olyan közvetlen és jó kisugárzású embert ismerhettünk meg benned Benned, aki a legnagyobb alázattal van a munkája iránt.
Örülök, hogy személyesen érhettem meg a Veled való edzést és munkádhoz jó egészséget és kitartást kívánok, a sok közös edzés reményében!"
 
OSU!
Tisztelettel:
Sensei Zsiga Zsolt