Rengeteg nő küzd állandó fogyókúrával. Egyrészt azért mert még nem próbálta az Update-et, másrészt pedig a divatlapos vékonyságban látják az önbizalom sikerét.

 Bátran mondhatom a férfiak nevében, hogy csak nagyon kevesen szeretjük a soványat. Vonzó lehet az izmos, kerek, sportos nő, de pont annyira izgalmas a kissé molett, igényes, feszes is. A napokban hazafelé tartottam és a budakalászi Country tanyában megálltam tíz percre, hogy egy sültmalacot koviubival gyorsan elfogyasszak. Szemben velem ült egy kb. 165 cm magas, cca. 75 kilós, barna hölgy.

Az erősen hordóalkatú hódolója inkább a biznisz mobillal volt elfoglalva. A hölgy nagyon szép szemű, hibátlan napbarnított bőrű és csillogó fehérfogú volt. Sugárzott belőle, hogy imád enni, inni és tuti, hogy őrült jó a szexben.

Eszembe nem jutott, hogy fogyási tanácsot adjak neki. Természetesen egy-két szemkontakt váltásnál többre nem futotta, de ezt a normális férfi elismerést meg kellett tenni. Eszem ágában sincs flörtölni, imádom a nejem, de a szépet el kell ismerni. Összefoglalva: Az ápolt, krémezett, tiszta, szép bőr, a szép arc és szem, az igényes, csillogó ápolt fogak és a belső kisugárzás többet ér mint a fotómodell alkat. Van akinél érték az enyhe túlsúly, de semmiképp nem a 20 kiló feletti hájfeleslegre gondolok.Hölgyeim! Sportoljanak, mozogjanak, nagyjából egyenek jól és szeressék az életet! Legyenek igényesek, ápoltak és mosolygósak! Imádják a vitlaitást, a szexet - ennyi a lényeg!

 

 

Szép napot! Norbi