Hétvégén életemben először fantasztikus élmény ért. Szombaton Zalakaroson, vasárnap Tiszaújvárosban folytattuk Rékával a turnénkat. Mindkét helyszínen természetesen többszázan tornáztak, illetve ezernél is többen látogatták meg az eseményt.

Ingyenes volt a tornán való részvétel, a testzsír százalék mérés, a vérnyomás, koleszterin és vércukorszint ellenőrzés.

Ezt támogatóim, partnereim segítségével értem el. Tudjátok mekkora az igény?! Őrület! Nem tudom a hivatalos szervek mit csinálnak...

Mi a tizedik eseményen vagyunk túl az idén. Kb. 6-7 ezer embert megtornáztattunk és 1500-at pedig kivizsgáltunk. Az ország egészségi állapota kb. kétszer rosszabb mint a hivatalos kamu. Mindenhol strandon voltunk, tehát oda még az egészségesebbje megy ki! A -10kg/hó új update1 kiskönyv és a Réka edzésterv kártya dedikálásán nem láttam a sor végét. Itt ajánlottuk a szintén ilyen nevű és nagyon sikeres Food Express menümet is. A havi programot még lefőzni sem kell. Órákig csináltuk. Volt itt a blogon olyan idióta bejegyzés a kommentek között, hogy megvettük az alaexandra.hu 1. és 9. helyét. No persze a libri.hu 2. és a bookline.hu elsőt is... Nem győzöm szórni a pénzt a kamu eredményekért. Semmilyen konkurens nincs az első 27-ben.... Még tíz helyszínünk van, még tíz hétvégét végigmelózunk. "Ezt kell csinálni-e! More!" Ahogy Gáspár Úr mondaná... Az emberek szeretete és a siker mindig verejtékes munka eredménye. Nagyon jó érzés az elvégzett munka végén egy kis hétfői pihenés. Beszéljenek a képek!

 

 

Norbi