Még mindig nem értem, hogy a beírók mitől félnek. Hogy lehet valaki parazita, morrigan, vagy kék languszta. Ciki, ha valakit Kovács Lacinak hívnak?

Szégyen a véleménye, vagy megy érte a III/III? Na midegy. A fent leírt hozzászólást azért választottam címnek, mert a világ legnagyobb baklövése. Saját tapasztalatomból, a lefogyasztott embereim tízezreinek elmondásából, a gyakorlatból tudom, hogy a zsíranyagcseréhez is energia kell.

A kevesebb energiabevitel esetében nincs energia a többlet aktivitáshoz, illetve lassítja az anyagcserét.

A szervezet tartalékolásra áll át, nincs életkedv és már kevesebb ételtől és italtól is hízni lehet. A fent megfogalmazott orvosi axióma a tipikus matek-fizika elv az emberi szervezet speciális rendszerének kihagyásával. Ez sajnos a jojó szindróma alapja.

 Ha valaki nem tud hízni és tanácsért fordul hozzám a következőt mondom: Egy hét 1000 kalóriás étrend, utána pedig egyél ahogy jólesik. Ezután pedig fel is kapnak a leadott két kiló után nyolcat. Soha többé nincs gebe gondjuk, soha többé nem ehetnek válogatás nélkül. A természet egy túlélő csodát alkotott az emberben is, s ez a túlélés nem a zabálásra, hanem az éhezésre lett kitalálva.

Engem ezért nem érdekelnek a kalóriák. Annak köszönhetem mindenem, hogy rengeteg embert fogyasztottam le. Mivel? Rendszeres étkezés, kalóriamentes gondolkodás, számlálgatásos lelki nyomor kiiktatása, a finomított szénhidrátok mellőzése, örömtorna, hedonizmus, életkedv, három alapkategória egyszerű megtanítása, egyszerű tudatosság és speciális élelmiszer fejlesztés szakemberekkel. Én a címet másképp írnám: Energiadús táplálkozás, finom ízek, semmi finomított cucc, görcsmentes rendszeres evés, vitalitás, mozgás, rengeteg rost. /pl. update lisztkeverék használata, zöldség, müzli, husi hegyekben.../ A vércukorszint stabilizálása és mindent a maga idejében. A szervezetnek el kell hinnie, hogy nem kell többé tartalékolnia, nem kell zsírpárna. Nálam ez így működik.

A szabályokat legrövidebben a -10kg/hó kiskönyvben találjátok. Napi 2500-2800 kcal van a Food Express menüben, mégis van aki heti 6 kilót fogyott... Na ezért nincs igazad Languszta, de attól még szimpi vagy!

 

Üdv. Norbi