Mert nem hízlal. Teljesen cukormentes és 1 kalória van benne. De nem egészséges! Jön a válasz. Az update kódok nem az egészség sorrend számai. Időzónát és hízást elősegítő fokozatot jelentenek. Ez nem kóla kampány, nincs ilyen üzleti érdekem. Van benne aszpartam és az rákkeltő! Ezt mondjátok. Elhiszem. Semmilyen update termékben nincs és nem is volt aszpartam, bár senki nem igazolta, hogy rákkeltő lenne. A ráksejteket például cukorral tenyésztik, hiszen azzal táplálkoznak. Na ezzel mit kezdesz?

 Meg aztán a sok E-betű! Juj! Mindenben van, max. nem írják ki. A bio termékben is van E-betű, ott is szóval írják ki. Az ország egész földterülete DDT-vel fertőzött és koszos, ólmos, kénes eső esik rá, no meg Paks sugározza. Megdöglesz akkor is ha a bio-mega-vega krisna vagy! Nincs egészséges és egészségtelen élelmiszer! Kaja van ami táplál, meg ami nem. Egy kis szir-szar mindenben van. A hajón hozott narancs ciángázos! Nesze.

Egyet jegyezz meg: Egészségtelen életvitel van! Na ez a baj! Elhízni, nem sportolni, drogozni, cigizni veszélyes. Rosszul élsz és hamar halsz - garantáltan!

A módszeremben csak azt ígértem, hogy egy kis mozgással, kicsit diétásított ételekkel, éhezés nélkül, könnyen lefogysz. Betartottam. A termékeim minőségibbek a zöménél, a fejem teszem rá. Ha valamit elcseszek, mehetek a levesbe. Aki abbahagyja az visszahízik, hiszen megmondtam többé-kevésbé örökre be kell tartani. Light kóla - látjátok nem csak a saját érdekem nyomom! Főzz Floriollal!

Pusza Mindenkinek! Lefogyni Velem egészséges! Ezt még senki nem vonta kétségbe...