Ahogyan a Roadshow-k alkalmával hónapok óta járom az országot, találkozom emberekkel, meghallgatom problémáikat életvitelükkel kapcsolatban. Legtöbbször a testsúlyukra, és mozgásigényükre panaszkodnak, azaz, az egészségükre. Mindig egy a végeredmény: az embereknek segítségre van szükségük! Ezért járom tíz éve, és az akadályok ellenére, folytatom rendületlenül az utamat! Semmi nem állíthat meg!

Ami megindított ezen az úton elsősorban saját tapasztalatom. Amit én, és Családom átéltünk. Erről már sokszor írtam részleteiben, most viszont a módszeremről szeretnék megosztani Veletek néhány gondolatot.

Az utóbbi hónapokban a hétvégi Roadshow-k alkalmával több ezer embert megtornáztattam, több száz emberrel beszélgettem, és adtam nekik életmódtanácsot. 10 év alatt ennek a többszörösében volt részem, és mitagadás, az emberek tapasztalata, és bizalma nélkül nem forrta ki volna magát az én módszerem sem.

A lényeg, hogy szenvedések, és lemondások nélkül érjünk el eredményt, hisz másképp nem is lehet. Hosszútávon, lelki sérülések nélkül legalább is nem. Rájöttem, nem azon kell változtatnom, hogy mit együnk, hanem, hogy mikor, és milyen összetételű ételeket fogyasszunk! Nem a zabálás a lényeg, hanem a táplálkozás! Nagy különbség! Méghozzá minőségi különbség.