képek:borsonline

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajnálom, hogy ekkora vihart kavartam. Bocsánatot nem szándékozom kérni, hiszen se a rendezvényt nem szóltam le, se személyesen senkit.

Sznobnak sem érzem magam. Egyszerűen másképp gondolkodom mint ember, s ennek a szakmámhoz sincs köze. Sőt ahhoz sem, hogy valaki fogy-e a módszeremmel, vagy tornázik-e a filmjeimre. Sőt a munkám haszna ellenére még antipatikus ember is lehetek. Hányan használtok windows-t, és mit tudtok Bill Gates világképéről? Tök mindegy.
Az Index felkért erre a sétára, mi pedig elmondtuk a benyomásainkat. Nem voltunk berúgva. Ha részegen nyomjuk, akkor minden sirály lett volna, s nem zavarnak a részletek. Elmondtam, hogy engem mi sokkolt. Pozitív és negatív értelemben is. Mennyország, vagy pokol? Nem tudtam eldönteni. Sok jófej ember volt és sok számomra taszító. Lehettem volna képmutató is. Sokan csavarták a joint-ot, ültek a koszban a hányásban. Volt olyan is aki homoszex közönségshow-t nyomott a sárban. Nem akarom, hogy a gyerekeim ezt lássák, pedig nincs bajom a mássággal sem. Ehhez én nem vagyok elég felvilágosult.
A cukorbomba édességek marketing dömpingjéről, a tarajos fejről, a koszos, gombás körömről ez volt az első rémvízióm. Kimondtam, ez volt a dolgom. Nem azt mondtam, hogy Szabó Józsi grufti egy genya, hanem a jelenség taszít. Nem engedném közéjük a lányom. Inkább legyen egy kisportolt, józan, szexi, tanult miniszoknyás csajszi. Bocs. Ezt nem akarom a társadalom elé példának kitűzni.

Azért, mert jobban örülnék egy ügyvédjelölt kérőnek, mint tarajos-drogos Józsinak? Magánvéleményem. Elhihetitek legalább annyian gratuláltak az anyaghoz, mint amennyien most fröcsögnek. A világ nem fekete és fehér, hanem nagyon színes. Sokan elférünk rajta. Soha nem ártanék azoknak az embereknek, akiknek a viselkedése számomra taszító. Lehet hogy nekem egy sportos, koktélos, medencés aquaparkos, zöldfüves, bombacsajos, izmoscsávós MTV Beach jellegű Sziget jönne be. Én meg egy ilyen állatfaj vagyok. Ettől még tetszett a Sziget, s aki tényleg figyelte a videót az észre is vehette. Bocs. A por, a sár, a részeg hányás, a narkó, a cukorhegy, az igénytelen koszos ember és a taraj-piercing ragya kombi nem jön be. A zene, a kultúr, a koncert igen! Nem mondtam, hogy a jelenséget kell megszüntetni, de borzongok tőle. Aki személyesen ez utóbbi felsorolásba tartozónak érzi magát az megsértődhet. Nem érdekel. Szeretném hangsúlyozni, hogy nem vagyok kiéhezve mindenki szeretetére! Aki nem tartozik bele a felsorolt körbe, az pedig jogtalanul kapja fel a vizet. Mellesleg, ha egy taraj-ganaj-karika-drog-kosz ember megszólítana, nem beszélnék másképp vele, mint akit szeretek. Neki is bármiben szívesen segítenék ha kéri. Nekem Picasso képei is rettenetesek, de attól még óriási klasszis volt. Nem vagyunk egyformák, de attól még egy csupaszív, szókimondó srác vagyok, Réka pedig még inkább! Bocs, de nem leszek képmutató! Legyen jövőre is Sziget, de legalább egy nap Sportszigettel kombinálva! Szerintem mindenkinek igaza van. Nekik is, nekünk is.

 

Szép napot!

 

Norbi