Minden 2005 nyarán kezdődött. Ez volt azaz idő, amikor elhatároztam, hogy minden gyökerestül megváltoztatok. Kicsi korom óta le akartam fogyni, mindig arról álmodtam, hogy vékony, izmos leszek, de mindig csak a csodát vártam. 2005-re viszont elért az, ami mindenkit elér: szerelmes lettem. Ez adta meg a végső löketet, hogy álmodozás helyett a tettek mezejére lépjek.

Akkoriban már hallottam Norbi módszeréről. Tévében leginkább, ám akkoriban nem volt más nekem, mint az ország fitnesz guruja, akivel abszolút nem foglalkoztam. Aztán édesanyám, amikor meghallotta, hogy fogyni akarok, mondta, hogy próbáljam ki Norbi módszerét, úgy hallotta sokaknak segített. Megvette nekem a Norbi Titok könyveket, amiket elolvastunk, ő is, én is egyaránt. Megértettük a módszert, megismertük Norbi történetét, minden megvolt a sikeres kezdethez. Már csak a lelkierőre és a kitartásra volt szükség, ami jelen pillanatban megvolt bőven, lévén, ha szerelmes az ember, sokkalta nagyobb dolgokra képes, mint általában.

 Eltelt három bő hónap, a nyárnak vége lett, és ez idő alatt 15 kilóval lettem könnyebb. Hihetetlen volt számomra az eredmény, ráadásul nem is éheztem, úgy éreztem, ennél boldogabb nem is lehetnék. Aztán később változott a szemléletem, később önmagamért kezdtem harcolni, azért, hogy jobbá tegyem magam, egészségesebbé váljak. Elkezdtem sportolni rendszeresen, Norbi dvd-jére valamelyik nap, másik nap futni mentem, vagy biciklizni. A sport az életemmé vált, és valóban bekövetkezett az, amiről azt hittem, hogy csak mese: mozgás kényszerem lett. Úgy éreztem, hogy ha egy nap 1 órát legalább nem edzek, mentem felrobbanok. És remek érzés volt. Leginkább az esett jól, ami egyébként még a mai napig is tart, hogy ismerősök, barátok, rokonok elhalmoznak dicséreteikkel és bókjaikkal.

Sokan már odáig is elmennek, hogy nem kéne fogynom tovább, s bár nem vitatkoztam, jól tudom, hogy 110 kilósnak lenni még mindig sok. Az óta a 2005 nyara óta 40 kilótól szabadultam meg, és őszintén nem bántam meg, hogy megváltoztattam az életmódom. De a képek szerintem beszélnek helyettem is. Az Update beépítődött az életmódomba, napi rutinná vált az egész. Sőt, ma már sokkal nehezebb lenne nekem visszaállni a régi kerékvágásba, lévén nagyon komolyan veszem az update-t. Ez lenne röviden a kis történetem. Remélem még sok más embernek is hasonló eredményeket és örömöket fog okozni az update.

 Én biztosítok mindenkit, hogy nem okoz csalódást ez az életmód. Minden sors, harcostársamnak, valamint Norbinak is erőt, egészséget, és update-ben gazdag, egészséges életet kíván: Kovács Bertalan „Berci”

 

 

Kedves Berci!

Nagyon köszi a sztorit, közzé tesszük a blogon és az oldalon. Engedd meg, hogy a felújított, összevont ezüst Update könyvvel megajándékozzalak. A munkatársaim keresni fognak. Légy büszke és találd meg a boldogságod, van miért becsülni magad. Örülök, hogy a diétával összekötve a napi sport az életed része lett, hiszen mindig erről beszélek. Várlak jövő hónapban is az ingyenes tanácsadáson.

Ölellek.

Norbi