Kedves Norbi!

 

Kb negyed kettő körül jöttünk el tőled. Hazafelé az M5-ön a Szél Csárdában álltunk meg –jobb híján – ahol is Zsolt sült csülköt evett párolt káposztával, kávét ivott édesítővel, 2 light colát és 1 szénsavas ásványvizet ivott.

Fél hat körül 15 percig focilabdát passzolgatott Petivel /fiunk/.

Hatkor megevett 1 puncs szeletet, 2 dejós szeletet update1-eset. ¾ 7től duci torna – az egész család – Zsolt 7, azaz hét percig bírta. / El volt szörnyülködve. Holnap újra az egész család fogja csinálni az apával./ 10 perc pihegés, lihegés, izzadság törölgetés, fujtatás után megérkezett a ping-pong partnere, 7-8-ig ping-pong. Én meg rohanok az ügyeletes patikába a bio melatoninért és a supradynért, meg ki a Tescoba, mert délután a Spárban szinte semmilyen update1 termék nem volt kapható.

Mégegyszer mindent köszönünk, nagyon elszántak vagyunk.

 

Vera.

 

 

 

 

Kedves Vera!

 Ez így tökéletes. Így dokumentálj nekem mindent, órára pontosan és küldd minden nap. Írd le az érzéseket és a tapasztalatokat is. Én is írok minden nap. A csülökről minden zsírt szedjetek le. A párolt káposztát sokszor cukorral dinsztelik, ez éhessé, függővé teheti. Megcsináljuk, mellettetek vagyok! Megmentjük Zsoltot, megmentjük a kis családot! Mellékelek máról két fotót! Az első nap!

Ölellek Benneteket!

 

Norbi