Az elmúlt időszakban kicsit eltűntem. A Nagy Fogyásba való beköltözés és munka napi 12 órát vesz el az életemből. Nem tudok a csapatomon kívül szinte semmi mással foglalkozni.

 A családomon kívül egy nagy ember sorsát vállaltam magamra. Fazekas Zsolt, 200 kilós, szívproblémás, kudarcot vallott gyomorgyűrűs emberét. Utolsó percben nem fért bele a műsorba, nem vállalta az orvosi team a felelősséget. Megértem. Szeretnénk közösen bebizonyítani, hogy otthon egy szerető családdal sokkal könnyebb. Felteszek mindent egy lapra.

Segítek neki levélben éjjel, telefonon és szakembereim útján. A felesége, Vera a csodás jobbkezem. Minden nap, minden levelezést élesben láthattok. Fölteszem a kezdőfotót és havonta az újabbat. Kamikáze akció. Ha nem vállalom be, akkor nem tudok a felesége és a csodás három gyermeke szemébe nézni. Lábait 1-2 éven belül amputálni kell és a halál mindennapos közelségben lehet. Akkor a saját szememben semmit sem érek. Ha bevállalom és bármi kedvezőtlen történik- mindegy, hogy sorsszerű, vagy a módszerem nem jó - jól lejáratom magam, talán végem. Én Zsoltot választom. Talán így kell történnie. Sok sikert! Ha kedvet kaptok tartsatok vele, hiszen könnyed torna és tudatos Update a feladat!