Kedves Norbi!

Nagyon jó érzés volt olvasni a leveled, lélektanilag nagyon sokat számít mindkettőnknek. Egy biztos pont, egy támasz.

A mai napról előzetesen csak annyit, hogy nagyon jól alakult.

Reggeli: egy kávé édesítővel, complettával 4 db virsli update1, 1 paprika, 0,5 l tej Fél kakaós kalács update1/továbbiakban u/ Délelőtt norbi /bocsi, de itt jelzőként használom a nevedet, ne vedd sértésnek/ termékeket vadásztunk a Tescóba.

Kiderült, hogy csütörtökönként van szállítás a termékeidből. A pékáru részlegnél pl. csak egy piskóta tallért találtunk. Még szerencse, hogy a múlt héten, amikor Szegeden bementünk a Corába, én már akkor minden termékedből ami ott volt, vásároltam.

Itt találkoztunk egy kedves eladóval, akitől miután a termékeid felöl érdeklődtünk, azt a szomorú hírt mondta, hogy régebben nagyon sok termékedet lehetett kapni, de sokat „listáztak”. Az elmondottak alapján ez azt jelenti, hogy levették a választékból. Szerinte azért, hogy a rossz minőségű, olcsó, tescos termékeket vásároljanak az emberek. Lehet, hogy az emberek megszerették a termékeidet, sok fogyott belőlük, ami nem tetszett a Tesconak?

A hölgy egyébként elmondása szerint „istenít” téged, mert „zabálta” a „norbis” termékeket és egy hét alatt 6 kilót fogyott éhezés nélkül, a könyvedet pedig két éjszaka elolvasta. Délelőtt sajnos nem volt torna.

Ebéd:/délben/ 1 adag csirkemell gazdag zöldségkörettel – nagyon ízlett Zsoltnak, evett hozzá paprikát, paradicsomot, fokhagymát. Folytatásként 1 szelet puffasztott búza szelet két szelet u párizsi, 2 szelet u. szalámi, 3 szelet délhúsos könnyű ízek. Ezek után még mindig hiány érzete volt, ezért melegítettem 1 adag csirkemell zamatos lencsével /megjegyzem ezt fél éve vette, azóta ott állt a hűtőben/ , miután megkóstolta, fel is kiáltott, hogy ezt nem kóstoltam meg fél éve?! No mindegy! Ennek a feléről azonban sikerült lebeszélnem.

Rád hivatkoztam, miszerint nem kell jóllakásig enni, a kaja úgyis megvárja. Végül azzal szereltem le, hogy ha vár öt percet és még akkor is éhes lesz, akkor ígérem odaadom neki. Beleegyezett, de azért kialkudott 2 db u piskóta tallért. Nem semmi koma! Kapott még egy kávét édesítőszerrel, comlettával.

 Az ebédet egyébként láthatóan lehangoltan kezdte el. Kérdeztem is tőle, hogy nagyon sajnálod magad, mire a válasz néhány határozott fejbólintás volt. Az ebéd végére azonban kifejezetten jó hangulatba került, és megjegyezte, nagyon finomak a termékeid. Ezután leült a tv elé, ahol ugyan elszundított, de kevesebb ideig mint szokott, kb 15 percet. Viszont úgy ébredt, hogy éhes vagyok./kb 1 óra volt/ Olyan szemekkel nézett rám, hogy elnevettem magam. Eddigre azonban elkészültem egy nagy tál fetasajtból, salátából, paprikából, paradicsomból, lilahagymából álló salátával, amit meg is evett. Bírta is fél hatig.

Ekkor megette a lencsés csirke másik felét, két u virslit, parikát, paradicsomot, lila hagymát, fokhagymát. Hétkor 1 órát ping-pongozott, majd a gyerekekkel 10! perc duci torna. Ez ugye 3 perccel több, mint tegnap! A bio melatonint és a vitamint 8 óra körül ette meg. Kilenckor / én ekkor értem haza, este héttől nem voltam otthon/ két u. virslit kért zöldségekkel. Erről azonban a Petivel közösen sikerült lebeszéleni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A napi ital: tisztított víz, light cola volt. Jelenleg itt tartunk. Szerintem egész jól sikerült a nap, bár voltak feszültségek. Amiben bizonytalan vagyok – és ez a levélírás közben jutott eszembe – az a competta kérdése. Ezt tehetek a kávéjába? Bocsi, hogy későn írtam/ nem igazán rajtam múlott/ a továbbiakban igyekszem hamarabb megírni, és elküldeni. Sok, sok szeretettel és hálával: Vera

 

 

Kedves Vera, kis Család!

Gratulálok ismét. A leírtakból is látszik, hogy kajálásfüggő, hiszen még mindig csak ebben látja az élete örömét. A cukros, lisztes dolgoktól pedig még vannak az inzulin miatt éhségrohamok. Már 1 nap alatt fejlődött a mozgás. Minden nap szerezzetek neki valami családi-szeretet örömöt, aktivitást! Táguljon ki neki a való élet szépsége. Completa helyett mehet csukormentes tejszínhab!

Ölellek.

Norbi