horoszkóp

Levelezés Fazekas családdal - amikor az egész család elkezdi

2007.09.28. 09:35

Kedves Norbi!

Zsolt éjszaka 4-szer felébredt. Szerinted lehetne-e emelni 3 szemre a melatonint? Bár az is lehet, hogy csak ki kell várni, amíg átáll a szervezete.

 Reggeli: tojásos lecsó /összetevők: pici olaj, v.hagyma, paprika, só, 2 db tojás/ ehhez 3 szelet pulykacomb sonka. A reggelit magától hagyta abba, kicsit fancsali képpel. Kérdésemre, miszerint nem okozott örömöt az evés, azt válaszolta, hogy kicsit hiányzik a mangalica szalámija, meg szalonnája.

Azért azzal egyetértett, hogy az élete ezeknél jóval többet ér, és végül is finomat ehetett. Ebéd:a gyümölcslevest és a majorannás csirkecombot burgonyapürével kajákat ette meg, nagyon ízlett neki, először a második félét gyorsan kezdte enni. Erre megkérdeztem tőle, mit gondol, ahogy távolodunk a gyűrű felengedésének időpontjától, gyorsabban eszik-e?

Elgondolkodva annyit felelt, hogy egy nagyon picit igen és ezután lassított az evésen. Megevett még közben egy-egy falatot, illetve a második után összességében: 3 db u virslit egy fél paradicsomot, fél erős paprikát, 1 gerezd fokhagymát, a zöldségeket u sóval sózta, valamint a reggeliből megmaradt tojásos lecsóból két-három falatot. Az ebédet egy u túrórudival és egy kávéval zárta.

Elégedetten kelt fel az asztaltól. Először attól féltem, hogy meg akarja majd enni az összes menüt egyszerre, de szerencsére ez meg sem fordult a fejében. Délután ½ 4 kor megette a somlói galuskát 6 körül vacsorázott: afrikai harcsafilé, joghurtos vitaminsalátával ez is ízlett Zsoltnak /a harcsa bőrét leszedte/ 1 tányér lecsót is evett, ami hasonlít a sült lecsóhoz, csak nem tojást ütünk rá, hanem picit hosszabb lével fő a kevés olajon megdinsztelt vöröshagyma, paprika, paradicsom, fokhagyma. ½ héttől ping-pong egy olyan barátjával, akivel minimum 2 órát szoktak játszani. Ilyenkor mindkettőjük pólója teljesen átázik az izzadságtól. Ha még marad ereje családi duci torna, melatonin.

 Napi ital: tisztított víz, light cóla volt. Zsolt együttműködő volt ma is, nem éhezett, a kaják pedig ízlettek kivétel nélkül. A gyerekek nagyon díjazzák az u. túrórudit, azt hiszem ezt minimun 20-30-asával fogom venni. Anna, a nagyobbik, „súlyosabbik” lányunk ma 4 óra után ért haza a suliból és nem fogadta el az u. 2-es tésztát, csak a tejszínes-hagymás marha szeletet, mivel 3 óra után jártunk már! Mivel ez nem volt elég neki, puffasztott búzaszeletet evett light sajttal, u. marha párizsival. Nagyon megdicsértem a döntése miatt. Úgy néz ki nagyon elszánt a kiscsaj! /Hála Istennek./

Egyébként Anna hasonlít legjobban az édesapjára nem csak testalkatban, hanem mentálisan is. Petinek is volt ebben a korban néhány kiló túlsúlya /ő is apja alkat/, a nyáron azonban rengeteget nőtt és hármójuk közül neki a legjobb az emésztése. /Itt a kiadásra gondolok a mosdóba./ Anna apjához hasonlóan hajlamos a székrekedésre, illetve a nem jó minőségű kevés székletre. Bocsi az ecsetelésért, de szerintem a „kiadás” is fontos dolog. Azt gondolom szintén jó napot zártunk, ha késő este történik valami rendkívüli, azt holnap megírom.

Holnap megtámadom a Tescot is, mert állítólag szállítás lesz. Egy hétre előre bevásárolok. Bizakodóak vagyunk. Minden jót kívánunk Neked és az egész családodnak.

Vera.

 

 

Drága Vera!

 

Jómagam 4 szemet szedek stresszes, kimerült nap után és csak 70 kg vagyok. Reggeli. Vannak célok és áldozatok. Inkább a szalonna menjen, mint az amputáció jöjjön. Lassan enni, 2-3 perc szünet 3 falat után, hiszen senki nem veszi el! Minden elvárás szerint, tökéletes! Ebből is látszik /kislány/, hogy Ti vagytok a példaképek! Ő az apja lelke miatt lett kövér. Megmentünk minden duci sorstársat!

 

Jó éjt kis Családom!

 

Norbi