Kedves Norbi!

Úgy tűnik – nem akarom elkiabálni – a Te módszereddel nincsenek krízisek, hisztik. Az eddig kipróbált fogyókúrás csodáknál ez elkerülhetetlen volt. Ma korán kelt, előre tudottan stresszes napja volt / szorongás és bizonytalanság is bőven beene volt / , 6 órakor elindult a konyhába – én szorosan a nyomába. Végül nem evett sokat: 3 db virsli, 1 csomag u.marhapárizsi, 1 doboz light kenhető Medve sajt, 2 szelet puffasztott búza, paprika, paradicsom, ½ l tej.

Lehangolt volt, kérdeztem is, hogy a kaja miatt? De nem, inkább az előtte álló nap agasztotta. Mivel korán reggelizett 9-or újra éhes volt. Ekkor ette meg a tegnapi szárnyashúsos rakott zöldbabot, pici darab light Óvári sajtot, 1 u. túrórudit.

Délben: marhahúsleves, rántott cs.mell vajban párolt zöldborsóval, fetasajtos salátát készítettünk hozzá közösen, aminek a felét ette meg. Eddigre kedvezően megoldódott a probléma. Délután nem kért semmit. ½ 7-től duci torna 15 perc /úgy látszik ez egy lélektani határ/ A befejezést követően 5 perc múlva jött aping-pong partnere. 15 perc játék után feladta a meccset, mivel fájt a karja felemeléskor. Alighanem izomláz. Ez ugye a ping-pongnál elég gáz.

 Vacsorára megette a spenótot tojással, 4 u. virslit evett hozzá valamint a délről megmaradt fetasajtos salátát. 5 szem Melatonin. Még ébred éjszakánként, de úgy gondolom idővel ez is rendeződik. Ami fontos lehet: nőtt a széklet mennyisége, javult a minősége. Napközben vizet és light cólát ivott. Bizakodunk!

Sok szeretettel:

Vera.

 

 

Kedves Vera!

A hiszti, a krízis a kedvező vércukor-inzulin egyensúly miatt marad el. Ha megszegné a szabályt egyszer is, akkor jönne probléma utána is. Hiányolom az update1 kenyeret! Még több rost és jóllakás. Ehetne piritóst, szendvicset toast-ot. A FEX áruháztól rendelj 1-es tésztámból. Ehetne egy jó pörit, csuszát! Egye meg sütit a menümből! Fantasztikus asszony vagy, hogy még a székletre is figyelsz! Hogy tudsz ennyire szeretni valakit a külső jelenlegi állapotától függetlenül? Mondd meg neki, hogy nagyon jóképű ember. Ha hiba nélkül hagyja magát lefogyasztani a módszeremmel, büszkén nézhet egy jókiállású, erős emberre a tükörben!

 

Ölellek Benneteket!

 

Norbi