Kedves Norbi!

Ma reggel „csak” ¼ 7-kor kelt, omlettet szeretett volna enni. Mondtam, megkapod de laghamarabb 7-kor. Végül is nem részletezem miért, nyolckor reggeliztünk. Reggeli: 4 tojásból omlett /light óvári sajtot használtam hozzá/, paprika, paradicsom, 2 puffasztott búza, 3 dkg pulykacomb sonka, Délelőtt édességet kívánt, u. jégkrémet adtam –csoki-vanília- ízlett Neki. Ebéd: könnyű gombaleves, vadas marha update galuskával, u vaníliás ribizlitorta szelet. A második féléből hagyott egy kicsit, helyette az Én ebédemből evett. Padlizsánt pároltam v.hagymával, z.hagymával, fokhagymával, /só,bors, majoránna/ amit egy tálba tettem. Tetejére: v.hagymán csirkecomb csíkokat pároltam, fokhagymát reszeltem rá, egy kevés 12%-os tejföllel összerottyantottam, só, bors. Felülre light sajtot reszeltem, amit ráolvasztottam. Paradicsomsalátát ettünk hozzá /paradicsom, lilahagyma, só, bors, olívaolaj, édesítőszer.

Ebéd után indultunk Szegedre, plázába mozizni. /Csúcsformában 3-at néztük/ Útközben merült fel a kínai kaja ötlete. Ekkor hívtalak fel, mert tudtam, hogy az gáz, de ugye én csak az „asszony” vagyok. Különben is vittem magunkkal a u. csirke mellet zöldbabos karfiollal. Végül is jófiú volt, gyrost evett Zsolt is, a család is.

 A Corában kaptunk végre u. kenyeret, u. sütiket, u. szalámikat, italport, stb. Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!! Szomorú élmény: kövér édesapa 6 év körüli kövér kisfiának sima colát és chipset vett. Legszívesebben oda mentem volna elbeszélgetni velük. De nem tettem. ½ 8 körül értünk haza, útközben letelefonálta a pig-pongot, amit most hagytak abba. Rábeszélem még a tornára, melatonin és alszunk. Szép napunk volt, együtt volt a család, sokat nevettünk. Remélem neked és kedves családodnak is szép napotok volt.

Jó éjt, Vera.

 

 

Kedves Vera!

Mi egész nap országot jártunk, tornáztattuk az embereket. Minden nap ezután bemegyek a Nagy Fogyás házba a csapatomhoz. Este Duci Dance bulit tartottunk. A Ti napotok tökéletes volt! Bent az embereim napi 2x40 percet tornáznak. A legnagyobb emberem 200 kilóról indult. Zsolt 15 perces bemelegítése kevés. Kérlek mondd meg. Legalább napi 1x fél órát kérek! Nem kell tiszta erőből. A kínai olcsó gyorskaja méreg! Minden szószban cukor, só és nátrium glutamát. Ez utóbbi depressziót, farkaséhséget, ödémát, magas vérnyomást okoz. Amit láttál az dráma. Buta apuka, buta szokásra, szenvedő életre neveli kisfiát. Az embereket tanítani kell és példát kell mutatni! Sok multicég sajnos olyan szerződést köt, azért fizet, hogy magyar, konkurens termékeket kizárjon az eladási helyekről. Lábbal tapossák a versenytörvényt, tönkreteszik honfitársaimat. Ezért nehéz néha az árubeszerzés.

 

Ma méredzkedjetek!

Üdv. Norbi