Szia Norbi!

Reggel néztem a Mokkát, jó voltál nagyon. Fáradtnak láttalak Én is, ezért még inkább értékelem, hogy ennyi elfoglaltság mellett még velünk is bajlódsz. Zsolt ma 7-kor reggelizett: 2 szelet upd.1 kenyérből bundás kenyér, upd. szalámi, paradicsom, paprika, fokhagyma, light kenhető sajt. Délelőtt intézte a dolgait, 1 óra körül ért haza. Ekkor upd. meggylevest, upd. székelykáposztát evett, valamint ¾ adag upd. rántott karfiolt tzatziki öntettel, és egy upd. csokis túrós szeletet. Kávét édesítőszerrel. Délután nem kért semmit enni.

A mai nap nem igazán az Ő napja volt, tele feszültséggel, gondokkal. 6-kor vacsorázott: 2 szelet upd. 1 kenyérből bundás kenyér, upd. virsli, paprika, paradicsom, olívabogyó, lilahagyma, 1 doboz upd. polip, 1 szelet upd. süti, a vacsora mellé tejet ivott. Nem evett jó ízűt, szerintem a napi feszültség miatt. 7-től ½ 9-ig üzleti előadáson van, 9 tájban fog hazaérni. Ekkor lesz a duci torna. Ha rendetlenkedik, felhívlak. Nehéz nap volt, de ennek ellenére szerintem nem evett túl sokat. Sok erőt kívánok Neked, kitartást a családodnak, hiszen gondolom ilyenkor kevés idő jut rájuk.

Jó éjt!

Vera

 

Kedves Vera!

Ez tökéletes amit evett. Tényleg kipurcant az a napi 12 óra amit melózom. Minden nap megyek Gödre a duci csapatomhoz. Szinte a másik családom lett. Ha egyik héten mi fogyunk kevesebbet, s kiesik egy közülük - iszonyú fájdalom. Pedig mind a két csapat szépen fogy. Néhány kiló dönti el meddig maradhat együtt ez a spontán kis család. Mi okozza Zsolt napi feszültségét? Van tényleg méltó oka?

 Norbi