Kedves Norbi!

A problémák a vállalkozással kapcsolatosak, sajnos nagyobb horderejűek. A fényképeket, ha minden igaz holnap tudom küldeni. A fogyási versenyben természetesen a Te csapatodnak drukkolunk, de gondolom ez evidens volt.

 Zsolt ma reggel 7-kor reggelizett: 2 szelet upd. 1 kenyér, upd. virsli, paprika, paradicsom, lilahagyma, light sajt, ½ l tej, kávé édesítőszerrel. 11-kor 1 hekket evett. 1órakor ebédelt: upd tejszínes gombakrémleves, csirkemell csíkok feta sajtos görög salátával, 1 házilag készített upd rántott csirkecomb, 2 szelet upd sütemény, kávé édesítőszerrel 2-kor 2 szelet upd dejós szeletet kért. ¾ 5-kor: ½ adag upd sonkakrémmel töltött palacsinta sajtmártással, upd sonka szeletek, 2 szelet upd1 kenyér, light sajt, paprika, paradicsom, lilahagyma, erős pista 7 - ¾ 9- ig ping-pong, majd ¼ óra duci torna. Már csak ennyire maradt ereje. Most / ½ 10-kor/ valami sósat kért: upd sertéspörit kapott upd tarhonyával /tegnapi food-os kaja/ Napközben vizet és upd italporokat ivott. Ma többször evett, mint az elmúlt napokban - a feszültség levezetés egyik hagyományos eszköze – de szigorúan upd.1-es volt minden. Az Én érzelmi reakcióim elég vegyesek voltak. Mivel tudtam, hogy az evések egy részének pótcselekvés az oka, először a szokásos rosszallást éreztem magamban, egyszerűen ideges voltam attól, hogy eszik. Minden idegszálammal arra figyeltem, ahogy a konyhában mit csinál. Csak lassan tudatosult bennem, hogy upd1-es dolgokat kajál, tehát nagy baj nem lehet. Tehát Nekem meg berögzült válaszreakcióim vannak, amiről le kell szoknom. Régen ilyenkor a „szokásos köröket futottuk”, tulajdonképpen előre borítékolni lehetett a következő 10 biztosan elhangzó mondatot mindkettőnk részéről. Szerencsére ma ezt megúsztuk.

Sok szeretettel: Vera.

 

Drága Vera!

Ez is haladás! Egyen, ha kell, de csak 1-es kódú ételt! Mondd meg, hogy a mozgás növelése jobban csökkenti a feszkót mint a kaja.

 

Norbi