Szia Norbi!

Ma egy nyugis vasárnapunk volt, kipihentük a vendégvárás fáradalmait. A reggeli tojásrántotta volt upd 1 kenyérrel, amihez tejet ivott. Délelőtt megevett egy upd sütit. Ebéd: upd zöldséges gulyásleves, marha vörösboros barnamártásban upd galuskával, upd süti. Uzsonnára: kapros fetasajtos csirkemell párolt zöldbabos karfiollal. Hét órára jött a tegnapi vendégül látott család férfi tagja ping-pongozni. Egyébként Ő is fogyókúrázik, naponta 3 db virslit eszik, erre esküszik. Körülbelül egyszerre kezdték el a fogyókúrát, helyesebben Mi az életmódváltást. Mi folyamatosan beszélünk a módszeredről, nem vitatkozunk, és nem is próbáljuk győzködni egymást, talán pont az ellenkezőjét érnénk el vele. De tegnap ugye a vendégség ideje alatt nem fogyókúrázott Zsolt barátja, zömében upd1-es dolgokat evett, bár szedett sült krumplit is. Ő meg volt győződve arról, hogy ma reggel legalább 1-1,5 kg-mal többet fog mutatni a mérleg, de legnagyobb meglepetésére hajszálpontosan ugyanannyit mutatott a mérleg. A mellékhelységet pedig háromszor is meglátogatta a nap folyamán.

 Elismeréssel a hangjában azt mondta, hogy ha be tudja tartani és végig csinálja Zsolt, akkor elhiszi, hogy tényleg le fog fogyni. Mi csak jókat mosolyogtunk. A ping-pong után végig csináltuk a duci tornát, majd újra elindítottuk a dvd-t és még 5 percig tornáztunk, tehát ma először meg volt a 35 perc. Újabb előre lépés. Zsolt azt mondta, hogy olyan volt, mint a mosott…. , nehezére esett ugyan a torna, de becsülettel végig csinálta. Mivel az utóbbi időben elhanyagoltuk a vitaminokat arra gondoltam, hogy a felszabaduló méreganyagok miatt van mindez, hiszen ezek közömbösítéséhez és a szervezetből történő kivezetéséhez több ásványi anyagra, vitaminra, sok folyadékra van szüksége. A múlt héten pedig izzadáskor erősebb volt a test kipárolgásának szaga és a leheletén is érződött, hogy méregtelenít. Ez főleg a hét második felében volt jellemző, de mostanra már a szokásos mértékre csökkent. Gondolom a méregtelenítés intenzitása, és a fogyás mértéke nem azonos intenzitású, hanem ciklikus. De lehet, hogy rosszul gondolom. Este ¼ 10 kor evett még egy melegszendvicset csupa upd e-1 alkotó elemekből paprikával, paradicsommal, lilahagymával, fokhagymával. Egyébként minden rendben van, Zsolt elkötelezettsége töretlen az upd program iránt, és betart mindent.

Jó éjt!

Vera

 

Ez is tökéletes. A torna miatt értesd meg vele, hogy a mozgás küszöbe a szabadság küszöbe. A falait kell kitolnia! 1 hét múlva 40 perc! Ez vigasztalja. A 30 napon mérünk, fotózunk, találkozunk! Ilyen emberekkel küzdök 5 éve, mint a haverja.

Puszi.

Norbi