Kedves Norbi!

Ez a nap már a 33. nap volt a programoddal. Ennyi ideig a többi fogyókúrás program nem bírta! Vasárnap volt, igyekeztünk ráérősen, nyugodtan élni. Későn keltünk, későn reggeliztünk.

Zsolt reggelije: melegszendvics, upd virsli, paprika, paradicsom, lilahagyma, tej, kávé édesítőszerrel. Délelőtt pihi, lustizás, tv nézés. Ebédre gyrost készítettem, ezt nagyon megszerették a gyerekek is, folyton azért nyúznak, hogy ezt készítsek Nekik. Csupa upd1 összetevők, rendkívül finom és tápláló. Anyukám sajátnevelésű tyúkot vágott, amiből rendkívül finom levest főzött. Kaptunk egy nagy tállal belőle, természetesen tészta nélkül. Ezúton is köszönet érte. Délután upd1 lisztből pogácsát sütöttem /ez szintén családi kedvenc lett/ és gofrit, mert a sógoromékat vártuk délután. A beszélgetés késő estig tartott, így a torna elmaradt. Zsolt egyébként kérdezi, hogy a vasárnap, mint regeneráló nap kimaradhat-e a torna szempontjából?

A vacsora egyébként a pogácsa volt. A sógorom szerint is nagyon látszik Zsolton, hogy fogyott. A vendégség miatt a levél is csak másnap készült el. Réka kazettájáról csak annyit, hogy olyan izomlázam van, a wc-re is alig tudok leülni.

Pusszantás!

Vera Drága

 

Vera!

Ne hagyd lazulni. Napi 35 perc könnyed duci lötyögő tornát nem kell regenerálni! Ha ide jutunk majd szólni fogok!

Norbi