Levelezés Fazekas családdal - csak semmi pánik

2007.11.20. 10:01

Kedves Norbi!

 

Zsolt fegyelmezetten követi a programot. Hétfőn fog letelni Újabb két hét /a két heteket szeptember 17-től számítva, amikor először voltunk Nála/, újra mérlegelés. A megjegyzéseiből ítélve biztosan tart a várható eredményétől, az eseteges csalódástól. Azt mondja nem érzi, hogy fogyott volna.

 Én csak bíztatni tudom, hogy ne aggódjon, ha másoknál működik a módszered, Nála is fog. Az eddig elért eredménye nagyon szép, az előtte álló út azonban még hosszú. Zsolt reggelije: másfél melegszendvics paprikával, paradicsommal, fokhagymával. A befejezés kávé édesítőszerrel. Délben ebéd: könnyű erőleves eperlevéllel, upd marhapörkölt tarhonyával, savanyú uborka, fahéjas, szilvás rétes, upd sajtos tallér, kávé édesítőszerrel. Délután tárgyalások sorozata, este 1 óra ping-pong, késő este 9 után duci torna. Ping-pong előtt nem volt ideje vacsorázni, a duci torna utána pedig rossz volt a gyomra, így a vacsora kimaradt. Réka dvd-i nagyon jók. Már minden porcikám túl van az első izomlázon, a gyakorlatok kemények, de eredményesek.

Kérlek, küldd el a legutóbb Nálad készült képeket, had nyomtassam ki őket Zsoltnak. Remélem a duci csapatod jól halad a fogyással, sok sikert Nektek!

Jó éjt!

Vera

 

Minden rendben. Reggel edzés és wc után mérlegeljen, ez a nettó súlya. Ha gondolod mérhetünk havonta is, akkor nem kell paráznia. Norbi