Levelezés Fazekas családdal-kevesebbet többször

2007.11.20. 09:52

Kedves Norbi!

Igen jól látod, időnként sajnálja saját magát a szentem, de azért nem vészes. Egyébként nem tartja a programot fogyókúrának, hanem életmódváltásnak, egészséges életmódnak. Soha többé nem akarunk úgy élni, mint az upd program előtt, még akkor sem, ha Zsolt visszanyeri az ideális testsúlyát.

Zsolt reggelije: upd melegszendvics, virsli, paprika, paradicsom, lilahagyma, ups virsli volt. Napközben Zsolt dolgozott, Én továbbképzésen voltam. ½ 6 körül értem haza, akkor kezdte enni az ebédjét. És mi volt napközben? – kérdeztem. Azt mondta napközben nem volt éhes. Igazából kérdőre vontam, miért nem evett már hamarabb, mert szerintem nem szabadna Neki ilyen sok időt kihagyni két étkezés között.

Fel volt háborodva, hogy már akkor is ennie kell, ha nem is éhes. Ekkor könnyű karfiollevest, könnyű paradicsomos húspogácsát főtt burgonyával, upd somlói galuskát, upd virslit és maradék rántott padlizsánt evett, upd vanília pudingot, túrórudit. Igazából az volt a bajom, ami be is igazolódott, hogy ilyenkor többet eszik a szokásosnál. 7-9 –ig ping-pong a szerdai szokásos legnehezebb ellenfelével. Az izzadságszagból ítélve, a két órás játék méregtelenítés szempontjából igen hatásos lehetett. 10 óra körül evett még 2 upd pudingot /1csoki, 1 vanília/ és 1 túrórudit. Holnap is továbbképzésen leszek, de délben rátelefonálok, hogy időben ebédeljen mindenképp!

 

Jó éjt! Vera

 

Látod! Mondtam. Inkább többször keveset, mint ritkán és este sokat! N.