Levelezés Fazekas családdal - stagnálás

2007.11.20. 10:20

Kedves Norbi!

 

Ma reggel ráálltunk a mérlegre, és 2 kg-mal többet mutatott Zsoltnál, Nálam pedig 1 kg-mal. Zsoltot kicsit lehangolta a mérlegelés, de szerencsére a benne lezajló változásoknak nem a mérleg az egyedüli mércéje. A ruhái jobban lógnak, a nadrágja egyenesen trotykosan áll rajta. Az erőnléte pedig egyre jobb. Mindketten sokat sportolunk, biztosan ez is befolyásolja az eredményt. Ezen kívül az elmúlt két hétben növekvő Hold volt, amikor a szervezetet inkább „gyűjt”, tartalékol, épít. Szombat óta fogyó Hold van, ami a szervezetet a méregtelenítésre, elengedésre, fogyásra „ösztönzi”, tehát a mérlegen az eredmény két hét múlva lesz igazán értékelhető.

Nem tudom, hogy Te hiszel-e ebben a dologban, az én megfigyelésem szerint működik ez a fogyó – növekvő Hold dolog. Mai reggeli: szendvics upd1-nek minősülő elemekből Délelőtt munka, délben upd zellerkrém leves, upd pulykamell upd burgonyapürével, maradék csirkepörköltből egy kevés, upd túrós pite, kávé édesítőszerrel. Délután munka, sok idegeskedés. Este ping-pong, majd rövid pihenő után duci torna. Ma Zsolt kérdezett rá, hogy mikor lesz a torna? Az utóbbi napokban elég sokáig elhúzta az időt a tornával. Torna után kis idő múlva lyoni sertés szeletet evett párolt zöldségekkel, majd egy melegszendvicset.

 A délutáni beszélgetés során mondtam Zsoltnak, eddig egyetlen egy fogyókúrás program sem érte meg Nálunk a 40-ik napot, mire azt válaszolta, hogy Ő ezt nem tekinti fogyókúrás programnak, inkább életmódváltásnak. Ez azért jó jel, mert ez számomra ez azt jelenti, nem olyan dolognak tekinti az upd programot, aminek ha vége van, visszatér egy régi rossz életformához. Ez egy életre szóló döntés.

Minden jót Neked!

Jó éjt!

 

Vera

 

Kedves Vera! Ezt hívják izmosodásnak. Az ekkora tömeg megmozgatása a zsír alatt komoly vázizomtömeget fejleszt. Az izmok vizet tartanak meg a saját regenerálódásuk érdekében. Ezért hiszek a havi mérésben, amely mindig szuper eredményt mutat. Én nem hiszek ebben a hold dologban. Bár, ha az apály és dagály jelenséget befolyásolja, akkor köze lehet a testünkben zajló vízháztartás működéséhez. Ez 75%-ot jelent. Tornázzon erősebben, hosszabbat, tovább csökkenteni a sót!

 

Puszi.

 

Norbi