Kedves Norbi!

  Zsolt ma reggel korán, 6-kor ébredt - fájt a gerince – ezért Ő készítette a reggelit, tojásos lecsót. Ezt nagyon szereti. Tegnap a gyerekek egy csomó paprikát kimagoztak és feldaraboltak, nagyon ügyesek voltak. Megspékelte egy kis upd virslivel, úgyhogy minden újunkat megnyaltuk utána. A délelőtt pecsmegeléssel telt. Ebédre könnyű gyümölcslevest evett, upd töltött káposztát, upd lisztből készült pogácsát, upd oroszkrém szeletet, kávét ivott édesítőszerrel. A töltött káposztában, ha jól látta volt rizs is. Kérdezi Zsolt, hogy ez nem baj-e? Délután a pogácsából csipegetett.

  Eljöttek hozzánk Zsolt bátyjáék, a temetőben voltak kint, utána látogattak el hozzánk. „Vesztükre”!! A kártyázás után 6 körül Ők is letornázták a duci tornát. Vacsorára szárnyashúsos rakott gombás zöldbabot evett. Ma nem lesz ping-pong, mert az ellenfele nem ér rá. A mai nap upd program szempontjából, meg amúgy is teljesen rendben volt. A sógorom megjegyezte, hogy az upd pogi nagyon finom, így igazán nem kell szenvednie Zsoltnak. Minden jót Neked és a kedves családodnak!

Vera.

Szuper! Mindenki tornázik, ha rosszkor érkezik :-)! Az update-nek van egy 20%-os szabálya. A magasabb kódú alkotóelem, ha nem haladja meg ezt, akkor marad az adott kódcsoport. Ez az ízek miatt van. Nem a gyors eredményt kell hajszolni, inkább érezd jól magad!

N.