A Való Világ negyedik szériája nemrég érkezett el a feléhez, egy pár nappal ezelőtt lépték át a nyolcvan napos határt. Ennek örömére megtudtuk a műsort sugárzó RTL Klubtól, hogy miket fogyasztottak az elmúlt hónapokban a villalakók, valamivel több mint nyolcvan nap alatt.

Sajnos mindenre kiterjedő bevásárlólista nincs, mert a villalakók alapellátását (étel, ital, sampon, parfüm, tisztítószerek, stb.) nem vezetik külön, arról viszont volt listájuk, hogy a játékosok ezen felül miket kértek.

Nagyon érdekes számokat kaptunk. Értelemszerűen ételből nem rendeltek túl sokat azon felül, amit alapból kapnak, italból viszont annál inkább.

Összesen 35 üveg töményet rendeltek, ami naponta körülbelül fél üveg tömény elfogyasztását jelenti. Ez ennyi emberre nem olyan sok valójában, fejenként alig két cent naponta. Különösen, ha ehhez hozzávesszük azt az interneten keringő információt, hogy Alekosz általában egyedül iszik meg egy hónapban 10 üveg töményet. Ez alapján az egész lista piamennyiségét ő termelte be. Persze nem csak töményet kértek. A játék feléig elment még 58 üveg bor is, 23 üveg pezsgő és 142 sör is.

A lista szerint üdítőt nem rendeltek a játékosok, az egyetlen alkoholmentes ital, amit kértek az 132 liter tej volt. Tejtermékből kértek még joghurtot, közel ötszáz darabot, és Túró Rudiból is elment 474.

Az alapellátmányon felül ennivalónak kértek nagyjából 110 kiló krumplit, hatvan kiló kenyeret, zsömléből kicsit többet mint 220-at, kifliből kb. 250-et. Sajt nincs a listán, felvágott viszont igen. Laci kedvenc sonkájából, a Delko egyik sonkájából közel 200 csomagot rendeltek.

A játékosok alapvetően kedvelik a műszempillákat, ezt magyarázhatja, hogy szükség volt hét darab szempilla-ragasztóra is.

Ja, és a Láncíd brandyt szerintünk Alekosz rendelte.

 Tétel  Mennyiség
Tej 132 liter
Fehér bor (száraz) 24 üveg
Vörög bor (száraz) 18 üveg
Vörös bor (édes) 16 üveg
Pezsgő 23 üveg
Pálinka (barack) 5 üveg
Pálinka (meggy) 4 üveg
Pálinka (szilva) 5 üveg
Bacardi 5 üveg
Vodka 5 üveg
Viszki 3 üveg
Becherovka 1 üveg
Lánchíd brandy 1 üveg
Bailey's 3 üveg
Tequila 1 üveg
Ouzo 1 üveg
Metaxa 1 üveg
Sör 101 doboz
Desperados 10 doboz
Coronita 5 üveg
Budweiser 26 doboz
Túró Rudi 474 darab
Actimel 290 darab
Activia 195 darab
Delko sonka (Laci kedvence) 179 csomag
Kenyér 60 kg
Zsömle 253 darab
Kifli 223 darab
Mirelit krumpli 65 csomag
Krumpli 52 kg
Cukor 12 kg
Étolaj 40 liter
Papírtörlő 197 darab
Szempilla-ragasztó 7 darab