VV Gigi Jerzyvel való kapcsolata miatt fogyott idegből 4 kilót, Jerzy viszont hét és felet hízott. Alekosz két kilóval kevesebb, mint amikor beköltözött. Szandika úgy érzi, legalább 10 kilóval több mint volt, pedig csak két kilót hízott a három hónap alatt, Béci viszont 3,6-ot.

VV Jerzy hízott a legtöbbet a játkosok közül, de nem a dohányzásról való leszokása miatt. Szinte észrevétlenül szaladtak fel a többiek által Gyagyás Tódiként becézett Jerzyre a kilók: 81 kilogrammot mondott, amikor beköltözött, most 88,6 kg súlyú. VV Gigi 60 kilósan cuccolt be a Villába, most 56 kg. A fogyás ellenére Gigi akár egy tábla csokit is befal, és már az is előfordult hogy evőkanállal ette az instant kakaóport. Ennek ellenére többen megszólták Gigit, hogy híznia kellene. A testvére, Rácz Úr szerint Jerzy miatt fogyott a húga, idegből. Béci egyébként hízott, 80 kilósan költözött a Villába, a futóversenyen mértek szerint most 83,6 kg a testsúlya.

Szandika azt érzi, 10 kilót hízott, pedig csak kettőt

Az önbizalomhiánnyal küzdő Szandika a Fitt Hét egyik napján a szekrénybe bújt önmaga elől, mert szerinte legalább 10 kilót hízott, amióta bent van a Villában. "Az a nem normális, hogy zabálok orrba-szájba, plusz tíz kiló van rajtam, plusz 10 kiló, a Sanyi megmondja!" – mondta sírva Szandika VV Anikónak. Sokszor eszik, ez az összefoglalókból is kiderül. Kócbaba Éva azt tanácsolta neki, álljon le az éjszakai kolbászevésekkel és minden rendben lesz a testével, és elégedett lesz önmagával. Szandika a születésnapjára barátnőjét, Kobrát kapta ajándékba, a köszönés után rögtön azt kérdezte barátnőjétől "híztam, híztam?"

Kócos Éva hízott a legtöbbet a lányok közül, VV Anikó pedig a legkevesebbet

VV Éva bár úgy tűnik, csak cigin él, 50 kilóról 54,6 kilóra hízott a villában a legutóbbi mérések szerint. Alekosz többször is mondta már, szerinte még híznia kellene Évának ahhoz, hogy igazán jó nő legyen. VV Anikó is hízott, kemény 1,2 kilót szedett fel a három hónap alatt, így most 53,2 kg a súlya.

Alekosz 2 kilót fogyott

A 71%-os fölénnyel nyert Alekosz bár inkább “fejben edzett” a Fitt Héten, a három hónap alatt 73 kilóról 71 kilóra fogyott. Rajta kívül még Gombár Úr is fogyott, fél kilóval könnyebben ment haza a hatodik párbajról.

A Való Világ 4 játékosai közül egyedül Erőszakból Diplomázott Lászlóról nem tudni, hízott-e vagy fogyott, a Fitt Hét testsúlyméréseiből kimaradt: ő mérte a többieket. A mérleg mindenesetre pozitív: a szereplők összesúlya 13 kilóval nőtt. Eddig.