Szomorú hírrel kell jelentkeznünk: véget ért Szandika és Gotti kapcsolata. Igen, véget. Igen, hiszen még olyan fiatal volt, de hiába. Az élet kegyetlen. Reméljük, azt a kis időt, ami kijutott neki, boldogan élte meg.

Ha semmit sem ért az előző bekezdésből, ne érezze magát kellemetlenül. Arról van szó, hogy a Való Világ 4 kiesett játékosa, Szandika néhány nappal ezelőtt összejött Gottival, aki testőr, K1 harcos, a Tabu Tv médiamenedzsere, valamint a szintén VV-s Gombi barátja. És nem utolsó sorban Szandika élete párja volt egy hétig, vagyis olyan 604000 másodpercig.

A románc nagyon hevesen indult, annyira elsöprő volt, hogy még pénteken azon tanakodtunk a szerkesztőségben, hogy készítünk egy számlálót Gotti és Szandika számára, hogy minden nap tudjuk, pontosan mióta van együtt az ifjú pár. Csütörtökön voltak ötnaposak. Belegondolni is szörnyű, hogy alig érte meg az a csütörtökön még olyan heves érzelmekkel bíró kapcsolat az egy hetet. Csütörtökön még ezt mondta Gotti Szandikáról: "Nagyon jó vele együtt élni, egész nap csak alszik, főzni nem tud, de nagyon finomat rendel". És ezek után jön a Blikk szombati híre, hogy Szandika kiköltzött Gottitól, mert nem érezte a bizsergést. "Gotti részéről dúl a szerelem, részemről nem" – mondta Szandika a Blikknek.

Pedig kapcsolatuk virágában, szerdán, az összeköltözéskor ez még nem így volt. "Az álmom vált valóra. Pont ilyen pasit kerestem: jóképű, vagány, és közben nagyon kedves velem. Kijelenthetem, hogy fülig szerelmes vagyok" - ekkor még Szandika szavaiból úgy tűnt, hogy ez a soha-el-nem-válunk én-csak-veled-te-csak-velem.

Szombatra minden szertefoszlott. Lepergett a hatszázezer másodperc, erre emlékezünk ma. Arra a hatszázezer boldog másodperce, ami ott lehetett Szandikával és Gottival az örökkévalóságban. Ezen a napon, március 26-án hunyt el 184 éve Ludwig Van Beethoven, de ez a nap egy másik szomorú hír miatt is emlékezetes marad.