A világ legszarabb számának titulált szám Rebecca Black - Friday című YouTube-szenzációja, ami március közepén már több amerikai rádióállomás játszási listáján is megjelent. A számot összesen 11 csatornán játszották az USA-ban az 1200 a Nielsen BDS által figyelt csatornákon - írja a Billboard. A szám ennek ellenére felkerült a március 16-22. közötti hét Top100-as listájára köszönhetően annak, hogy a digitális letöltésekben elég jól szerepelt. Összesen 37000 példányban kelt el, ezért a hetvenkettedik helyet sikerült vele megcsípni.

Közben a számot előállító Ark Music Factoryról még mindig nem tudni semmit sem, csak annyit, hogy azzal foglalkoznak, hogy teljesen átlagos tiniknek is próbálnak lehetőséget adni arra, hogy elkészítsék a saját klipjüket, hátha befutnak vele.

A Fridayt a YouTube-on eddig nagyjából hatvanmillióan nézték meg, de ami egészen megdöbbentő, hogy a TubeMogul adatai szerint a számnak közel ötezer mashupja, paródiája, válaszvideója van, és ezeket is megnézték március 24-ig összesen kb. ötvenmilliószor.