Februárhoz hasonlóan, márciusban is közzétette a rendőrség a legyorsabb gyorshajtókat, úgyhogy nézzük megint végig a szégyenfalat!

Márciusban a leggyorsabb egy szürke/ezüst Audi volt a M5-ös autópályán, méghozzá március 25-én valamivel negyed nyolc előtt. 233 km/h-s sebességgel haladt, biztos nagyon sietett munkába. A megengedett sebességet 103 km/h-val lépte túl, így a nyereménye kétszázezer forint büntetés.

A második helyen egy viszonylag felismerhetetlen autó van, ami 225 km/h-s sebességgel haladt március 22-én, az M3-as autópályán. A megengedett legnagyobb sebességet 95 km/h-val lépte túl. A közigazgatási bírság összege 130.000 forint.

A harmadik helyet csípte meg az a ránézésre Peugeot-t hajtó honfitársunk, aki Gödöllőn rosszul lőtte be az 50 km/h-s megengedett legnagyobb sebességet, és 142 km/h-val közlekedett lakott területen belül. Ez háromszázezer forintot ért.

A negyedik az az Audi lett. ami 137 km/h-val ment, de sajnos nem a pályán, ahol ennyi még belefér a büntetési határon belül, hanem Szeghalom belterületén, ahol viszont 50 km/h lett volna a megengedett sebesség. Szintén háromszázezer forinttal kell a kasszához fáradni.

A Traffipax este is lát, ezért nem úszta meg a gyorshajtást az a sofőr sem, aki március 28-án Debrecenben ejtett követ a gázpedálra, hogy 136 km/h-val menjen az ötvenes szakaszon. A díj itt is háromszázezer forint lesz.

Celldömölkön viszonylag finoman űzik a gyorshajtást, a megengedett sebesség alig duplájával közlekedett a helyi rekorder. A sárga Seat sofőrje 109 km/h-val ment lakott területen, reméljük megérte a 130000 forintot.