A Kohler cég gyártja a világ jelenlegi legdrágább vécéjét, a Numi névre hallgató szerkezetet, aminek saját honlapja is van. A vécécsésze 6400 dollárba, nagyjából 1,2 millió forintba kerül, de majd csak ősztől lehet megvásárolni. Egyelőre a drága vécék rajongói előrendelést adhatnak le a cég oldalán.

A vécé 45 cm magas, nagyjából úgy néz ki, mint egy béna szemetes, és nem azért olyan marha drága, mert tele van különleges anyagokkal, hanem azért, mert hemzsegnek benne az extrák.

Az egyik látványos extra a mozgásérzékelésős fedélnyitás. Az ülőke természetesen fűtött, hogy a hideg mosdókban se kelljen vacogni a használata közben, de nemcsak az ülőke fütőtt, lábmelegítő venillátorokat is építettek a készülékbe.

A vécében természetesen bidé is van, sőt még egy szárítóberendezés is, ami a bidé használata után megszárítja az érintett testrészeket. A vécé oldalában kellemes hangulatvilágítás van, hogy igazán jó legyen az ihlet.

Nyilvánvalóan légfrissítő is van a készülékben, sőt hangszórók is, hogy akár rádiót, akár a mp3-lejátszónkat csatlakoztatva a saját zenéinket hallgassuk az értékes percek alatt. A vécéhifihez érintőképernyős vezérlőegység is jár.

A cég a környezetvédelemre is gondolt, így a vécében automatikus lehúzórendszer van, ami rengeteg vizet spórol meg. Egy hagyományos vécétartályban nagyjából 6 liter víz fér el, ennél 20 %-kal kevesebbet használ a Numi az automatikus rendszernek köszönhetően.

A gyártó cégnek nagy tapasztalata van már a vécégyártásban, annak ellenére, hogy első ránézésre inkább szemetes vagy iratmegsemmisítőnek tűnik az új zászlóshajó, mint vécécsészének. A Kohlert 1873-ban alapították az amerikai Wisonsinban.