Don Gorske, egy wisoncini férfi a héten ünnepelte, hogy megette a huszonötezredik Big Mac szendvicsét. A férfi 1972 május 17-én ment be először a Fon Du Lac-i McDonald's-ba, a Military Avenue-n. Még sosem volt előtte gyorsétteremben, a felszolgáló a Big Macet ajánlotta neki. Így kezdődött az azóta is töretlen szerelem. "Egy olyan ember, mint én, nem szereti a változásokat. Általában két Big Macet eszem egy nap. Ha el tudok utazni sporteseményekre, akkor szeretem magammal vinni a Big Macjeimet" – nyilatkozta Gorsek a CNN-nek.

A férfinek kényszerbetegsége van, gyerekkora óta igyekszik ezzel együttélni. A betegség egyik tünete nála, hogy minden nap Big Mac-et eszik. Ráadásul minden számlát elrak, így tudta, hogy mikor érkezett el a huszonötezredik szendvicséhez.

A férfi hétfőnként vesz hat Big Mac-et, és csütörtökönként még további nyolcat, amiket szépen beoszt a hétre. A biztonság kedvéért van a fagyasztójában mindig egy Big Mac, ha valami közbejönne, valamint ha elmegy a környékről, akkor a táskájába is tesz kettőt, hátha nincs McDonald's a közelben.

Az 59 éves férfi felesége ápolónő, odafigyelnek Gorske egészségére, de azt mondják, eddig semmi baja nem lett attól, hogy csak Big Mac-et eszik.