A lent található csodakalkulátor segítségével megtudhatja, hogy gyerekéből, vagy akár önből milyen híresség válna a legnagyobb eséllyel. Csak egy születési dátum kell, és a csillagok állása alapján máris, abszolút tudományos alapon, a legújabb kutatási eredményeket felhasználva megmondjuk, hogy ki lesz a gyereke, vagy ön, vagy a barátja, vagy a kutyája.

Tudni akarja, hogy az ön gyereke lesz-e a kis Rogán Antal? Nem szeretné, hogy a gyereke realityszereplő legyen? Írjon be egy születési dátumot, hogy mik a kilátások! Ha csak tervezi a gyereket, önre is gondoltunk, pár évre előre is lehet választani.

Néhány szót a módszertanról és a kategóriákról: A HCDB adatbázisunkból gyűjtöttük ki az adatokat, ahol politikusoktól kezdve az utolsó Édesnégyes-szereplőig szinte minden ismertebb magyarnak van adatlapja. A foglalkozásokat csillagjegyek szerint szortíroztuk. Volt néhány behatárolhatatlan, itt kategóriákat hoztunk létre. Ilyen a klasszikus celeb, ahol szakácsok, Kiszel Tündék, focistafeleségek vannak. A közéleti szereplő kategóriájában vannak a poltikusok, üzletemberek, illetve olyan képzőművészek, akikkel általában a szeriőz lapok foglalkoznak. A pornós viszonylag egyértelmű, ahogy a realityszereplő is, a modellek között viszont ott vannak a szépségversenyzők is. A zenészek és a színészek HCDB-ből adódó túlsúlya miatt általában a harmadik legnépszerűbb csoportot emeljük ki ajánlásainkban, kivéve ott, ahol tényleg annyira elsőprő a színészek/zenészek aránya, hogy nem lehet mellette elmenni.

A hajtás után pedig részletes kördiagramokban nézheti meg, hogy az egyes csillagjegyek híres szülöttei milyen foglalkozást űznek.

Bak

Elég vékony a jég ebben a hónapban, ha valaki nem zenész vagy színész lesz, akkor nagyon kevésen múlik majd, hogy modell, klasszikus celeb, műsorvezető vagy realityszereplő lesz. Úgy látszik a bakoknak szinte mindegy, csak szerepeljenek.

 

Vízöntő

A vízöntőnél a kevés százalékkal rendelkező szakmákra érdemes figyelni. Ugyanis nem minden hónapban születnek humoristák és rendezők, ráadásul ilyen nagy arányban egészen ritkán csak, mint a vízöntők esetében.

 

Halak

A legmegdöbbentőbb jegy. A szakácsokkal, mixerekkel, fodrászokkal, ingyenélőkkel megtüzdelt magyar celebvilág nagy klasszikusainak többsége a halak közül került ki. Pedig a százalékokat figyelve nem sok választotta el őket attól, hogy sportolók legyenek.

 

Kos

A kosok között is meglepően sok a műsorvezető, de itt is a kicsikre kell figyelni. Ha mázlink van a gyerek író lesz, esetleg költő.

 

Bika

A bikák nem vacakolnak, ha nem jön össze a sportolói karrier, akkor jöhet a két véglet: vagy klasszikus celebek lesznek vagy közéleti szereplők. Óvatosan a kis bikagyerekekkel.

 

Ikrek

Az ikrek nem adnak a kicsire. Világosan látszik, hogy két út áll előttük. Az élsportolóé és a közéleti szereplőé. Kapolyi László, Szuper Levente, Székely Bulcsú a leghíresebb ikrek között. Ha zenész lesz, figyeljünk oda, Speak, the Hungarian Rapper is ikrek.

 

Rák

Színész, zenész, klasszikus celeb, műsorvezető. Ennyi, a rákok előtt szinte nincs is más út. Aki lecsúszik a vezető négyesről, lehet még közéleti szereplő, esetleg modell.

 

Oroszlán

Az oroszlán egy érdekes jegy. Mindenhol a színész/zenész pálya egyeduralmát látjuk, általában max. 1-2 % különbség van a két szakma között. Az oroszlánoknál viszont egyértelműen túlsúlyban vannak a zenészek. Keresztes Ildikó, Jamie Winchester, Sipos Péter, rengetegen.

 

Szűz

Érdekes, hogy mennyi kevés százalékos, apró foglalkozás van a szűzeknél. Ez tényleg egy nagyon szerteágazó jegy. Nem lehet nagy következetéseket levonni a preferenciákról.

 

Mérleg

Ez egy elég könnyen olvasható pályamodell. Egyértelmű az egyébként elég ritka rendezői szakma dominanciája. Míg sok jegynél nem is találkoztunk rendezőkkel egyáltalán, addig itt ez a negyedik legkedveltebb foglalkozás.

 

Skorpió

Elképesztő széles spektrumon mozognak a skorpiók, kicsit mint a szűznél, de itt még több szakmával találkozunk. Érdekes a közéleti pálya dominanciája a műsorvezetői mellett. Nem csoda, hogy Pálffy István skorpió.

 

Nyilas

Kevés olyan jegy van, ami annyi modellt és szépségversenyzőt termelt ki, mint a nyilas. Jegyezzük meg! Ahogy azt is, hogy ezek a dolgok mennyire jegyben járnak: a modellkedés mellett a klasszikus celebi, és a realityszereplői életpálya a nagyon népszerű. (Persze, ha ismét eltekintünk a zenésztől és a színésztől)

 

Mikor születik a celeb?

Az alábbi bónuszdiagramon pedig azt láthatják, hogy csillagjegyek alapján melyik csillagjegyben hány celeb volt a HCDB adatbázisunkban 2011 szeptemberében.