A Sun készített Gene Simmonsszal egy nagy anyagot, erre találja meg mindenki, egész érdekes, de a numerablog szempontjából egy igazán érdekes információ van csak benne.

A KISS magyar származású tagja a beszélgetés egy pontján kijavítja a kérdezőjét, elmondja, hogy nem 4600 nővel feküdt le, ahogy azt híresztelik róla, hanem 4800-zal, amire az a bizonyíték, hogy a legtöbb nőről készített fényképet. Elképesztően nagynak tűnik a szám, különösen, ha azt is hozzávesszük, hogy Simmons nem a nemi betegségek nagykövete, így valószínűleg komolyabb károsodás nélkül megúszta a kalandhegyeket.

De a nagy kérdés, hogy hogyan jön ki a 4800?

Kezdjünk el visszafele számolni! Simmons 28 éve van együtt Shannon Tweed egykori playmate-tel, akit a napokban minden korábbi meggyőződése ellenére feleségül is vett .

A zenész most 62 éves, tehát 34 éves volt, amikor összejöttek. A KISS zenekar 1973-ban alakult, vagyis Simmons 24 évesen került a bandába. Ha feltételezzük azt, hogy a KISS előtt nem nagyon termett neki babér, és azt is, hogy Tweedet sosem csalta meg, akkor láthatjuk, hogy a zenésznek volt tíz jó éve összehozni az egészen elképesztőnek tűnő számot. Gondoljanak bele, ez szinte pontosan annyi, mint Balatonlelle lakossága (PDF). Elmondhatná akár azt is magáról, hogy megvolt neki egész Lelle.

Ha tíz év alatt volt 4800 nője, akkor havonta volt neki negyven, ami azt jelenti, hogy minden nap más nővel kellett dugnia, ráadásul a hétvégi napokon két csajt kellett újítania. De ez úgy jön ki, hogy minden nap, tényleg minden nap, akkor is, amikor egész nap utazik, és akkor is, amikor hazamegy a családhoz hálaadásra.

Kicsit kisebb a terhelés Simmons szerszámán, ha feltételezzük, hogy a hosszú nyelvéről híres zenész már úgy került a KISS zenekarba, hogy a falu bikája volt. Az egyszerűség kedvéért számoljunk azzal, hogy Simmons 14 éves korától kezdve él nemi életet. Sokkal előtte úgyse tudta volna érdemi módon elkezdeni. Ez így ugye 20 évet, és a végszámításban havi 20 nőt ad ki. Gyakorlatilag munkáról beszélünk, minden munkanap egy új csaj, hétvégén meg lehet pihenni.

Persze, ha Simmons olyan elszánt volt, mint Jon Dough pornószínész, aki az egy nap alatt a legtöbb nővel lefeküdni rekord birtokosa, akkor akár jóval hamarabb is letudhatta a 4800-as penzumot. Dough egy nap alatt 101 nővel akart lefeküdni, de ez nem jött össze, 55 után kidőlt, annyira, hogy csak két héttel később fejezte be a vállalást a maradék 46 nővel.

Ha így számolunk, tehát kéthetente 101 nő, akkor Simmons kb. két év alatt le is tudhatta akár az egészet.

Arról sajnos hivatalos Guinness rekordot nem találtunk, hogy mennyi volt a legtöbb nő, amennyivel egy férfi az élete során lefeküdt, de az internetes folklór névtelen férfit emleget, aki 30 év alatt 52000 nővel feküdt le dokumentáltan. Ez heti több mint harminc nőt jelent, kérdés, hogy mennyi belőle az igaz.