Marshall Stiff 1924. január 4-én, Richard Stiff 1947. január 4-én, Julia Gonyer 1978. január 4-én, Kourtney Gonyer pedig 2011. január 4-én született. Ők mind ugyanannak a családnak a tagjai, Richard, Julia és Kourtney pedig mind elsőszülöttek a családban - írja a Daily Mail.

A Blade újságnak nyilatkozva azt mondta a család, egyesek nagyon bizarrnak tartják, hogy a tagok már négy generáció óta ugyanazon a napon születnek, mások pedig nem hiszik el a dolgot. A család azt mondja, nem avatkoztak bele a dolgokba, mindegyik születés természetes szülés útján történt, és nem tervezték meg az időpontot.

A legfiatalabb tagot, Kourtney Gonyert január harmadikára várták tavaly, de egy napot késett. Az anyja, Julia Gonyer december 21-ére volt kiírva, de két hetet csúszott.

Az ohiói Toledo környékén lakó család tagjai természetesen együtt ünneplik a születésnapjukat. Az egy napon születettek közül a legidősebb, Marshall Stiff 2000-ben elhunyt, a többiek viszont továbbviték a közös születésnapozás tradícióját. Egy közeli étteremben szoktak összegyűlni, ahol mindegyik születésnaposnak külön emelete van egy csokitortán.

Julia Gonyer reméli, hogy lánya is annyira értékeli majd, hogy a születésnapja egy napra esik az anyja és a nagyapja születésnapjával, mint amennyire ő örült a dolognak. "Annyira jó volt, hogy az apám és a nagyapám születésnapján születtem. Azt hiszem, nekem ennyi elég is volt" - mondta Julia Gonyer a Blade-nek.

A családról erre talál egy képet.