A 19 éves Ryan Kitchinget hetek óta noszogatta az anyja, hogy takarítsa ki a szobáját, mert az nem állapot, amiben van. Az Edinburgh mellett élő fiatal, aki egyébként egy Tescóban dolgozik részmunkaidőben persze lusta volt, és nem akart takarítani, de végül beadta a derekát. Az egyik fiókban talált egy tucat régi lottószelvényt, amelyekről azt hitte, hogy mindegyiket megnézte már, hogy nyertek-e, de a biztonság kedvéért elvitte őket egy közeli lottózóba, hogy kiderüljön, tényleg nyeretlen szelvények voltak-e – írja a Telegraph.

"Otthagytam a szelvényeket a lottózóban egy barátomnál, amíg én elmentem a mamámmal vásárolni, de aztán a barátom elkezdett kiabálni, hogy valószínűleg van egy sokat érő nyertes szelvényem. Úgyhogy odamentem hozzá, leellenőrizni. Amikor a szelvényt berakta a gépbe, akkor az nem tudta kifizetni a nyereményt, úgyhogy tudtam, hogy 500 fontnál biztosan többet nyertem. De amikor megtudtam, hogy majdnem 53000 fontot nyertem, akkor el sem akartam hinni!" – mondta a rendetlen fiatal, aki körülbelül 11 millió forintnyi fontot nyert.

Azt még nem döntötte el, hogy mit kezd a pénzzel, de a tervei között szerepel az, hogy elkezdi belőle fizetni egy saját lakás részleteit, elviszi valahova nyaralni a szüleit, az öccsének pedig segít saját autót venni.

"Ha legközelebb azt mondja, hogy takarítsak, biztosan nem kell kétszer szólnia" – mondta a szerencsés fiú.

A 12 szelvényből összesen kettő nyert, az egyik szelvény, amelyiken a joker számok stimmeltek 52981 fontot ért, egy másikon pedig további 2,5 font nyeremény volt.