Lazaro Ramos igazán nem várt sokat új élete elkezdésével, miután megtudta, hogy egyike azon 29 embernek, akik eltaláltak öt számot a rekordnyereményt adó Mega Millions hatjából, írja a Daily Mail. Ramos ezzel 228,000 dollárt nyert, ezért egy óra elteltével fel is mondott a fánkboltban, ahol korábban dolgozott.

“Ránéztem a számokra, és azt hittem, csak egy rossz vicc. Azt hittem, valaki tréfál” - mondta a Dinow nevű férfi, aki először újságolta a jó hírt a győztesnek.  Ramos pontosan 227,955 dollárra számíthat, ami épp elég is volt a gyors felmondáshoz, és a nagy álmok megvalósításához. A férfi szülőhazájába, Guatemalába akar visszaköltözni, ahol saját éttermet nyitna.

A rekordnyereményből páran ennél is sokkal több pénzt kaszáltak, hárman találták el mind a hat számot, ők Marylandben, Illinoisban illetve Kansasben laknak. Az elképesztő nyeremény január 27. óta halmozódott, korábban az egész USA-ban szabályos lottóláz alakult ki, pénteken csak Washingtonban egymillió ember próbált szerencsét.