Peter Drakos már 55 éve gyakorolja a különféle dobótechnikákat, hogy ő legyen a vidámparki célbadobós játékokban a világon a legjobb. A 64 éves autókereskedő 9 éves korában kezdett először labdákat, karikákat és minden egyebet dobálni, amit a különféle vidámparki nyereményjátékokban dobni kell általában. Mivel első próbálkozására is nyert már, úgy döntött, még abban az évben megpróbál annyi plüssállatot összenyerni, hogy iskolájának minden tanulója kapjon egyet. Az iskolába kétszázan jártak, és mindenki kapott a tanév végére ajándékot.

Drakos pedig azóta is szorgalmasan dobál a vidámparkokban. Számításai szerint nagyjából 250 000 plüssállatot szerzett már ügyességének köszönhetően, és mindegyik játékot elajándékozza. Amikor a CBS elkészítette az anyagot a férfival, Drakos akkor is nyert egy nagy zsáknyi plüssállatot, amit egy jótékonysági szervezetnek juttatott el aztán. "Néha megkönnyezi az ember az adományozást, mert tudja, hogy mennyire örül az ajándéknak az adományt kapó fél" – mondta az ügyesen célzó férfi az ajándékozás örömeiről.

Egy csoport van csak, amelyik nem örül Drakos ügyességének: a vidámparkok üzemeltetői. A férfi annyira szétnyeri magát mindenhol, hogy a közelmúltban kifejezetten miatta olyan szabályozást léptettek életbe egy csomó vidámparkban, hogy egy ember csak bizonyos számú nyereményt nyerhet egy nap alatt.