A dél-karolinai Rock Hillben egy férfinek akkora mázlija volt a kaparós sorsjeggyel, hogy úgy döntött, soha többé nem játszik, még most sem hiszi el, ami történt. A férfi tavaly szeptemberben vett egy kaparós sorsjegyet a Mr Express nevű szállítócég egyik üzletében, amivel megnyerte a The Color of Money sorsjegy főnyereményét, 200 ezer dollárt (kb. 43 millió forint).

Ez még viszonylag tiszta sor, előfordul az ilyen, a kérdéses sorsjegynél 1 a 440000-hez a telitalálat esélye. A nyereményt a fiára költötte, egészen pontosan arra, hogy ki tudják fizetni az egyetemi taníttatását.

A Rock Hill-i férfi viszont egy, a múlt héten vásárolt jegyével is nyert. Szintén telitalálatos volt a szelvénye, újabb 200 ezer dollár ütötte a markát. Ezt már nem akarta elhinni – írja a WBTV. Ráadásul a szeptemberi vásárlás helyszínétől alig két kilométerre, ezúttal egy benzinkútnál vette a sorsjegyet.

"Hihetetlen! Teljes sokkban van" – mondta a második nyerésről a férfi felesége. "Nagyon jó energiái vannak. És mindig is szerencsés volt, például elvett engem feleségül" – mondta a nő. A második kétszázezer dollárt egyébként a nyertes magára és a feleségére fordította, arra, hogy kényelmes nyugdíjas éveik legyenek.

A The Color of Money sorsjegyből egy szelvény 10 dollárba (2100 forint) kerül. Összesen hat telitalálatos szelvényt gyártottak belőle, ebből ötöt már megjátszottak. Ráadásul két szelvény ugyanannál az embernél kötött ki.